Zobrazit přihlášovací formulář

Brýle pro virtuální realitu Samsung Gear VR 2016

Administrace

Brýle pro virtuální realitu Samsung Gear VR 2016

500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Výjimečný komfort Připravte se na objevení nového světa a zapojte se do akčních scén. Vše, co k tomu potřebujete, je to správné zařízení, které vám padne lépe než kdykoliv předtím. Přesně tak jako Gear VR. Skutečné pohlcení Gear VR přináší nejen…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 1. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Brýle pro virtuální realitu Samsung Gear VR 2016

500 Kč
  • Popis zboží
Výjimečný komfort
Připravte se na objevení nového světa a zapojte se do akčních scén. Vše, co k tomu potřebujete, je to správné zařízení, které vám padne lépe než kdykoliv předtím. Přesně tak jako Gear VR.

Skutečné pohlcení
Gear VR přináší nejen širší zorné pole a plynulý obraz, ale i nízký únik světla nebo zvýšenou ochranu proti odrážení světla. A hra může začít.

Pohodlné ovládání
Stačí jen ťuknout a posunout. Větší a odteď i úplně plochý touchpad byl navržený pro precizní a jednoduché ovládání. Nové domovské tlačítko vás vrátí přímo na domovskou obrazovku Oculus Home.

Propojení s Galaxy
Gear VR je možné hladce propojit s chytrými telefony Galaxy. Jsou také kompatibilní s USB typu C i mikro USB - stačí jen připojit konektor, který je vhodný pro váš telefon a je to.

Základní obrazovka Oculus Home
Přesně tady začíná vaše cesta do virtuální reality. Procházejte hrami a novými zážitky nebo objevte, co je nového v Oculus Store. Setkejte se s přáteli a vyzkoušejte si, jaké to je žít ve světě neomezených možností - přímo z pohodlí vašeho virtuálního domova.

Zážitky
Gear VR vám ve spolupráci s Oculus umožní cestovat napříč galaxií, budovat velkoměsta nebo vyzvat na souboj ta nejděsivější monstra a mnohem víc. Ponořte se do víru zábavy tak, jako nikdy předtím - stále se rozrůstající sbírka nových zážitků ve virtuální realitě čeká v Gear VR jen na vás.

Možné je všechno
Přeměňte vaše sny v plány, myšlenky na akce a zrealizujte všechny vaše nápady. Zařízení Gear a Galaxy byly stvořené pro zážitky, které změní vaše vnímání. Pro více informací klikněte zde.


Nasaďte si brýle a zažijte dech beroucí virtuální realitu s ergonomickým designem brýlí Samsung Gear VR. Tyto brýle kladou důraz především na uživate
  • 17. 12. 2020, 9:18

  • Zobrazení

    35

  • Oblíbené

    0

Kategorie