Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní boty/ kopačky /sálovky Adidas Messi 16,4

Administrace

Sportovní boty/ kopačky /sálovky Adidas Messi 16,4

429 Kč 1 099 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 99 Kč
Zcela top stav, uvedená velikost FR 33 , UK 1 , US 1 1/2 , JP 200, cHN 200 , vložka AdiFit, délka vnitřní stélky 21cm, podrážka NON-MARKING, která nezanechává šmouhy. Dětská sálová obuv ADIDAS MESSI 16.4 IN J S79650 je určena pro rekreační a amatérské…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní boty/ kopačky /sálovky Adidas Messi 16,4

429 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Zcela top stav, uvedená velikost FR 33 , UK 1 , US 1 1/2 , JP 200, cHN 200 , vložka AdiFit, délka vnitřní stélky 21cm, podrážka NON-MARKING, která nezanechává šmouhy.
Dětská sálová obuv ADIDAS MESSI 16.4 IN J S79650 je určena pro rekreační a amatérské hráče fotbalu, kteří neúnavně bojují se soupeřem, aby získali každý rozehraný míč. Obuv je ideální obuví na všechny typy halových povrchů. Pokud chcete týmu ještě více pomoct, tak je tento model vytvořený ideálně pro vás.
Označení obuvi NON-MARKING znamená, že daná bota nedělá "černé čáry". Tedy podešev nezanechávající žádné šmouhy.
Adidas podrážky s touto technologií jsou vyrobené ze speciálních materiálů adidas, které nezanechávají na podlaze žádné stopy. Jde většinou o obuv určenou do tělocvičny (indoor), kde jsou jakékoliv barevné čáry nežádoucí. Při halových sportech jsou běžné pohyby do stran, dopředu i dozadu. Sportovci se chtějí do všech stran pohybovat rychle a mít pohyb pod kontrolou. Pryžová podešev musí sportovci umožnit rychle reagovat, skákat, sprintovat a pohybovat se do stran.
Materiály používané do podešví bot adidas pro halové sporty nikdy na podlaze nezanechávají žádné šmouhy a jsou velmi odolné a trvanlivé.
  • 19. 9. 2020, 11:37

  • Zobrazení

    143

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Kotníčkové dětské kožené zdravotní boty Elefanten
Zlaté lodičky / společenské boty / střevíčky

Kategorie