Zobrazit přihlášovací formulář

LEVANDULE/levandulová koupel sůl - harmonie,pohoda

Administrace

LEVANDULE/levandulová koupel sůl - harmonie,pohoda

49 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 23 Kč
Aromatická koupelová sůl LEVANDULE s obsahem minerálů přispívá k prokrvení pokožky, povzbuzení látkové výměny a uvolnění svalů. Během koupele dochází k celkové regeneraci organismu, zklidnění a harmonii tělesné a duševné pohody. Jemně provoní pokožku,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEVANDULE/levandulová koupel sůl - harmonie,pohoda

49 Kč
  • Popis zboží
Aromatická koupelová sůl LEVANDULE s obsahem minerálů přispívá k prokrvení pokožky, povzbuzení látkové výměny a uvolnění svalů. Během koupele dochází k celkové regeneraci organismu, zklidnění a harmonii tělesné a duševné pohody. Jemně provoní pokožku, dělá ji hebkou, jemnou a vláčnou.

Použití: do velmi teplé vody vsypeme přiměřené množství soli a necháme rozpustit. Olejová sůl lehce obarví vodu a provoní koupel.

Levandulový olej má širokou škálu uplatnění. Je znám především pro své zklidňující a regenerační účinky. Báječně uvolňuje nejen pokožku, ale i svalové napětí těla i mysli, zlepšuje prokrvení pokožky, působí proti depresím a špatné náladě. Využívá se rovněž k ošetření popálenin, plísní a ekzémů. Je ideální k regeneraci přecitlivělé a namáhané pokožky, omezuje riziko jejího popraskání. Kosmetika s levandulovým olejem dodá pocit hebkosti a pružnosti, nádherně pokožku provoní.
  • Značka

    VIVACO

  • Rozměry

    250 g

  • 17. 7. 2020, 11:24

  • Zobrazení

    18

  • Oblíbené

    0

Kategorie