Zobrazit přihlášovací formulář

LEVANDULE/levandulová koupelová koule/bomba

Administrace

LEVANDULE/levandulová koupelová koule/bomba

45 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
LEVANDULE koupelová koule nebo-li bomba - levandule má velké množství hojivých účinků. Má uklidňující a uvolňující účinky, zmírňuje silné emoce a nervové napětí, pomáhá i při nespavosti a bolestech hlavy. Koupelová přísada pro relaxaci. Použití:…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEVANDULE/levandulová koupelová koule/bomba

45 Kč
  • Popis zboží
LEVANDULE koupelová koule nebo-li bomba - levandule má velké množství hojivých účinků. Má uklidňující a uvolňující účinky, zmírňuje silné emoce a nervové napětí, pomáhá i při nespavosti a bolestech hlavy. Koupelová přísada pro relaxaci.

Použití: vložte do připravené lázně, alespoň 40 l vody ve vaně o požadované teplotě. Koupelová koule prošumí připravovanou koupel, tím ji provzdušní a uvolní do koupele aroma éterického oleje a parfém a příjemně koupel provoní. Obsažený olivový olej olej zůstává na hladině a po vystoupení z koupele ulpívá na pokožce. Po osušení a setření zbylého oleje je pokožka jemná a vláčná. Ideálně ošetří pokožku přímo po vystoupení z koupele. Obsažená přírodní kyselina citrónová působí mírně dezinfekčně, což je velice příznivé u zánětlivých onemocnění kůže, např: na nohou (plísně, mikrobiální ekzémy a podobně). Další účinek má obsažený bylinkový extrakt z levandule.
  • 14. 2. 2019, 14:45

  • Zobrazení

    11

  • Oblíbené

    0

Kategorie