Zobrazit přihlášovací formulář

Mega bloks Mimoni Velký set Tryskáč pro padouchy

Administrace

Mega bloks Mimoni Velký set Tryskáč pro padouchy

490 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Pouze jedenkrát sestavená, téměř nehraná, jen vystavená. Včetně krabice a návodů. Osobní převzetí v Praze možné po domluvě. Mimoni letí do nebe! Užij si s nimi tuto nebeskou jízdu díky nové sadě od Mega Bloks Mimoňové – Tryskáč pro padouchy. Kevin a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 11. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mega bloks Mimoni Velký set Tryskáč pro padouchy

490 Kč
  • Popis zboží
Pouze jedenkrát sestavená, téměř nehraná, jen vystavená. Včetně krabice a návodů. Osobní převzetí v Praze možné po domluvě.

Mimoni letí do nebe! Užij si s nimi tuto nebeskou jízdu díky nové sadě od Mega Bloks Mimoňové – Tryskáč pro padouchy. Kevin a Stuart poletí s tryskáčem a už teď je jasné, že v kokpitu bude velká legrace! Nejprve poskládej Mimoně a tryskáč a pak už stačí jednoho z hrdinů posadit do padoušského letadla a může se vyrazit! Nezapomeň letcům nasadit helmy, číhá na ně totiž spousta nebezpečí! V letu můžeš uvolnit jeden z postranních katapultů letadla nebo nechat pilota vyletět přímo z vystřelovacího sedadla! Když už půjde opravdu do tuhého, otevři spodní padací dveře a slaň Mimoně dolů do bezpečí! Stuart i Kevin mají vyměnitelné kombinézy, brýle a dokonce i ruce a nohy! Herní set se dá kombinovat s ostatními Mega Bloks Mimoňové, takže si můžeš vytvářet vlastní uličníky podle své fantazie.
Sada je vhodná pro děti od 5 let.
  • 17. 4. 2022, 23:36

  • Zobrazení

    198

  • Oblíbené

    0

Kategorie