Zobrazit přihlášovací formulář

Ochranný růženec nejen do auta

Administrace

Ochranný růženec nejen do auta

499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Ochranný růženec nejen do auta Howlit * Onyx * Tygří oko Howlit - Je mimořádně uklidňující kámen. Položený pod polštářem je vynikajícím prostředkem proti nespavosti. Pomáhá při projevení a naplnění ambicí. Učí trpělivosti a současně potlačuje vztek…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Ochranný růženec nejen do auta

499 Kč
  • Popis zboží
Ochranný růženec nejen do auta

Howlit * Onyx * Tygří oko

Howlit - Je mimořádně uklidňující kámen. Položený pod polštářem je vynikajícím prostředkem proti nespavosti. Pomáhá při projevení a naplnění ambicí. Učí trpělivosti a současně potlačuje vztek a zlost. Pomáhá překonat přílišnou kritičnost a sobectví. Posiluje kladné povahové rysy Uklidňuje mysl, umožňuje klidnou a racionální komunikaci. Posiluje paměť, vzbuzuje touhu po poznání.

Onyx - Je kamenem dodávajícím sílu. Přináší ráznost, vytrvalost a životní sílu. Pomáhá přijímat ponaučení z minulosti. Hojí staré lítosti a smutky. Ukotvuje těkavost, zvyšuje schopnost sebekontroly. Pomáhá dojít k uvážlivým rozhodnutím. Je vhodným pro osoby, „vznášející se v oblacích“ , nutí k disciplině, pořádku, nalaďuje svého nositele směrem k vážnému.

Tygří oko - Navrací sebevědomí, pomáhá rozpoznat vlastní nadání a schopnosti. Pomáhá lépe porozumět druhým a napravuje vztahy poznamenané neshodou v přístupy i názorech. Dodává optimismus. Napomáhá proudění energie v těle, pomáhá při bolestech hlavy. Je to silný ochranný kámen, odpradávna se nosil jako talisman proti zlým myšlenkách a kletbám. Pomáhá najít sebehodnotu a potlačuje přehnanou sebekritiku.
  • 4. 7. 2019, 7:17

  • Zobrazení

    15

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie