Zobrazit přihlášovací formulář

Přívěsek na klíče z minerálních kamenů

Administrace

Přívěsek na klíče z minerálních kamenů

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Přívěsek na klíče Vždy si pamatuj, jsi statečnější než věříš, sílnější než se ti zdá, chytřejší než myslíš a milován víc než víš ... Záhněda * Hematit Záhněda - je jedním z nejúčinnějších uzemňovacích a ukotvovacích kamenů. Je to ochranný kámen…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Přívěsek na klíče z minerálních kamenů

299 Kč
  • Popis zboží
Přívěsek na klíče

Vždy si pamatuj, jsi statečnější než věříš, sílnější než se ti zdá, chytřejší než myslíš a milován víc než víš ...

Záhněda * Hematit

Záhněda - je jedním z nejúčinnějších uzemňovacích a ukotvovacích kamenů. Je to ochranný kámen se silným napojením na zemskou a základní čakru. Je vynikajícím pomocníkem proti stresu, pomáhá v klidu a vyrovnaně překonávat obtížné situace. Dodává sílu při rozhodování. Záhněda nás učí, jak se rozloučit se vším, co již neslouží svému účelu. Pokud se tento kámen dostane do kontaktu s negativními city, dokáže je jemně a citlivě rozehnat. Kámen likviduje střety protikladů, zvyšuje soustředěnost a potlačuje komunikační problémy.

Hematit - Účinný ochranný kámen, uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha. Odstraňuje vše nepříznivé a brání negativním energiím vstupovat do aury. Tím v těle nastoluje klid, mír a harmonii. Pomáhá plachým ženám, zvyšuje sebevědomí, důvěryhodnost, spolehlivost. Odstraňuje omezení, která si majitel kamene v minulosti stanovil sám. Zlepšuje paměť .
  • 26. 12. 2020, 19:33

  • Zobrazení

    47

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kategorie