Zobrazit přihlášovací formulář

N*O*V*Á dámská lyžařská zimní bunda

Administrace

N*O*V*Á dámská lyžařská zimní bunda

1 200 Kč 1 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Dámská lyžařská bunda FRANCIS na zip patří mezi špičkové zimní outdoorové bundy pro ženy v naší kolekci. Voděodolný svrchní materiál STORMEX, vodní sloupec 5000 mm a prodyšnost 5000 g/m2/24 h, zátěr DRYTECH, příjemná podšívka a hřejivá výplň POLYTHERM…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 5. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

N*O*V*Á dámská lyžařská zimní bunda

1 200 Kč
  • Popis zboží
Dámská lyžařská bunda FRANCIS na zip patří mezi špičkové zimní outdoorové bundy pro ženy v naší kolekci. Voděodolný svrchní materiál STORMEX, vodní sloupec 5000 mm a prodyšnost 5000 g/m2/24 h, zátěr DRYTECH, příjemná podšívka a hřejivá výplň POLYTHERM garantují teplo a sucho, díky kterému se budete cítit pohodlně celý den.

Zateplenou zimní bundu FRANCIS maximálně využijete na zimní outdoorové aktivity – lyžování, vysokohorskou turistiku i zimní výlety do přírody. Díky ventilaci a spolehlivému odvodu vlhkosti od těla se nemusíte bát, že byste se v této bundě zpotila a po zbytek dne vám byla zima.

Proti nepřízni počasí, chladu a nepříjemnému větru vás ochrání také odepínací nastavitelná kapuce a praktické stahování rukávů na suchý zip. Sněhový pás a elastický vnitřní rukáv zabrání, aby se vám sníh při pádu dostal pod bundu.

Velikost M. Nová vč. visačky. Aktuální kolekce. PC 2999,- Kč.
  • Značka

    LOAP

  • Velikost

    M

  • 4. 11. 2019, 9:23

  • Zobrazení

    19

  • Oblíbené

    0

Kategorie