Zobrazit přihlášovací formulář

Náramky z kamenů s ocelovými doplňky

Administrace

Náramky z kamenů s ocelovými doplňky

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Jadeit * Kočičí oko Jadeit - Vyzařuje klid a mír. Přináší štěstí v podnikání i v osobním životě. Vštěpuje moudrost a vzbuzuje pocit, že je všechno snadné. Odstraňuje pochybnosti a učí nás, jak se mít rád a objevit svoji hodnotu. Jadeit pomáhá upravit…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náramky z kamenů s ocelovými doplňky

299 Kč
  • Popis zboží
Jadeit * Kočičí oko

Jadeit - Vyzařuje klid a mír. Přináší štěstí v podnikání i v osobním životě. Vštěpuje moudrost a vzbuzuje pocit, že je všechno snadné. Odstraňuje pochybnosti a učí nás, jak se mít rád a objevit svoji hodnotu. Jadeit pomáhá upravit narušené vztahy, zklidňuje nervy a zahání stres. V čínské kultuře symbolizuje moudrost, lásku, odvahu a skromnost. Amuletům jadeitu byla odpradávna přisuzována schopnost chránit před neštěstím a nemocemi.

Kočičí oko - Je ochranným kamenem. Povzbuzuje intuici, rozhání negativní energii. Přináší vyrovnanost, štěstí, důvěru, pohodu, úspěch. Posiluje sebeúctu, odkrývá dosavadní stereotypy ovlivňující výdej energie. Pomáhá nazírat na každý problém z obou stran a podporuje strategické plánování. V emocionální sféře usnadňuje odpuštění těm, kdo se na nás odpustili nespravedlnosti.
  • 25. 4. 2019, 7:49

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie