Zobrazit přihlášovací formulář

Náramek z kamenů s ocelovými doplňky

Administrace

Náramek z kamenů s ocelovými doplňky

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Onyx * Křemen * Achát Křišťál (Křemen) - Čistí mysl, ostří vnímání a posiluje paměť. Co do léčivých účinků stojí křišťál na prvním místě mezi všemi kameny. Položen vedle ostatních kamenů zesiluje jejich energii a harmonizuje je. Zlepšuje proudění…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náramek z kamenů s ocelovými doplňky

299 Kč
  • Popis zboží
Onyx * Křemen * Achát

Křišťál (Křemen) - Čistí mysl, ostří vnímání a posiluje paměť. Co do léčivých účinků stojí křišťál na prvním místě mezi všemi kameny. Položen vedle ostatních kamenů zesiluje jejich energii a harmonizuje je. Zlepšuje proudění energií mezi čakrami. Přiložen na čakru pomáhá nastolit porušenou rovnováhu.

Onyx - Je kamenem dodávajícím sílu. Přináší ráznost, vytrvalost a životní sílu. Pomáhá přijímat ponaučení z minulosti. Hojí staré lítosti a smutky. Ukotvuje těkavost, zvyšuje schopnost sebekontroly. Pomáhá dojít k uvážlivým rozhodnutím. Je vhodným pro osoby, „vznášející se v oblacích“ , nutí k disciplině, pořádku, nalaďuje svého nositele směrem k vážnému.

Achát - Je velmi stálý kámen, dodá nám citovou i tělesnou rovnováhu. Podpoří sebedůvěru a pomůže našemu sebepoznání. Pomáhá překonat negativní pocity, vnitřní zlobu až zahořklost. Dodá pocit jistoty bezpečí. Posiluje stávající lásku a dodává odvahu k hledání nové. Pomáhá také při citovém zklamání. Je úžasným ochranným kamenem pro děti.
  • 26. 7. 2019, 7:56

  • Zobrazení

    8

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie