Zobrazit přihlášovací formulář

Obal na mobil zrcadlový flip pro J5 2017

Administrace

Obal na mobil zrcadlový flip pro J5 2017

199 Kč 299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Toto pouzdro ochrání Váš Samsung J5 před poškrábáním či prachem a nárazem nejen zadní část telefonu jako většina nabízených krytů, ale díky designu FLIP ochrání také choulostivou přední část, tedy i LCD displej pomocí předního krytu otevíratelným do…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Obal na mobil zrcadlový flip pro J5 2017

199 Kč
  • Popis zboží
Toto pouzdro ochrání Váš Samsung J5 před poškrábáním či prachem a nárazem nejen zadní část telefonu jako většina nabízených krytů, ale díky designu FLIP ochrání také choulostivou přední část, tedy i LCD displej pomocí předního krytu otevíratelným do strany. Díky již zmíněnému designu není nijak narušen původní vzhled telefonu a díky použitým materiálům dává tento ochranný prvek i luxusní vzhled. Telefon je zasunut do zadní plastové části, která zajistí ochranu zadní části telefonu, ale také jeho postranní část. Díky výřezům pro tlačítka je ovládání stejně jednoduché a pohodlné jako před jeho nasazením a je tedy plně zachován přístup ke všem tlačítkům a ovládacím prvkům.
Pouzdro je zajímavé řešením předního flipu, který je z vyroben z poloprůhledného polykarbonátu, přes který, pokud se displej telefonu rozsvítí, vidíte důležitá upozornění, jako například příchod zprávy, hovor či například čas a podobné informace, aniž byste flip museli otvírat. Zrcadlový design.
Barva MODRÁ
  • 25. 1. 2022, 9:32

  • Zobrazení

    452

  • Oblíbené

    0

Kategorie