Zobrazit přihlášovací formulář

SOFTSHELL S FLEECEM ZIMNÍ- - MODRÁ JEANS

Administrace

SOFTSHELL S FLEECEM ZIMNÍ- - MODRÁ JEANS

220 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 11 uživatelů
(K dispozici může být více kusů.)
SOFTSHELL - moderní, příjemný a účelový materiál. Je prodyšný, vodě odolný, neprofoukne, ale přitom hřeje, je prodyšný a odvádí vlhkost těla. Je tvořen ze tří vrstev a proto je tak účelový. Je vhodný na bundy, vesty, kalhoty,... Cena je za 1m Šíře je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 8. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SOFTSHELL S FLEECEM ZIMNÍ- - MODRÁ JEANS

220 Kč
  • Popis zboží
SOFTSHELL - moderní, příjemný a účelový materiál. Je prodyšný, vodě odolný, neprofoukne, ale přitom hřeje, je prodyšný a odvádí vlhkost těla. Je tvořen ze tří vrstev a proto je tak účelový.
Je vhodný na bundy, vesty, kalhoty,...
Cena je za 1m
Šíře je 150cm, na spodní straně šedý fleece
Gramáž: 308g/m2
Složení:
1. vrstva: 94% polyester + 6% spandex - je do určité míry nepromokavý, odolný vůči mechanickému poškozením, elastický a snadno se čistí.
2. vrstva: membrána TPU - zaručuje, že textilie během námahy dýchá. Materiál nechává pot uniknout ven a vzduch proniknout dovnitř.
3 vrstva: 100% micofleece - zaručuje výrobkům mimořádnou měkkost,jemnost a termoizolaci.
10 000 vodní sloupec 3 000g prodyšnost
Pro středoevropské mírné klimatické pásmo, tj. české podnebí a naše hory, bohatě stačí hodnoty vodního sloupce 10000 mm a prodyšnosti 3000 g/m2/24hod. Jinými slovy, vyšší parametry u nás nemůžete náležitě docenit. Když se při pohybu příliš nepotíte a softshell chcete hlavně na běžné nošení nebo lehkou turistiku, vysoká prodyšnost způsobí, že vám bude zima. Vysoké hodnoty softshellu neznamenají vždy kvalitnější materiál!
K tomuto materiálu si u mne můžete objednat kvalitní nitě do barvy, reflexní proužek široký 15mm, cena za 1m je 15Kč, nebo krytý zip černý voděodolný, délka 70cm za 50Kč, do kapes 16cm, za 22Kč.
  • 11. 3. 2020, 9:28

  • Zobrazení

    383

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie