Zobrazit přihlášovací formulář

Vakuové pytle malé 2 ks - Leifheit

Administrace

Vakuové pytle malé 2 ks - Leifheit

139 Kč 190 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Vakuové pytle malé Leifheit Pokud jsou oděvy, přikrývky a jiné předměty z textilních materiálů skladovány i několik měsíců, potřebují absolutní a spolehlivou ochranu před moly, pachy, vlhkostí, prachem a jinými nečistotami. Takovou ochranu nabízí právě…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 2. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vakuové pytle malé 2 ks - Leifheit

139 Kč
  • Popis zboží
Vakuové pytle malé Leifheit
Pokud jsou oděvy, přikrývky a jiné předměty z textilních materiálů skladovány i několik měsíců, potřebují absolutní a spolehlivou ochranu před moly, pachy, vlhkostí, prachem a jinými nečistotami.
Takovou ochranu nabízí právě vakuové pytle Leifheit. Ať už vaky uložíte do skříně, pod postel, na půdu či do sklepa, jejich obsah zůstane nepoškozen. Čerstvě vyprané oblečení si zachová svou vůni, takže ho po vyjmutí z vaku můžete hned obléknout. Nespornou výhodou je ovšem i fakt, že odstranění vzduchu snižuje nároky na prostor až o 75 %.
Jednoduše položte předměty do vaku, utěsněte a odstraňte vzduch běžným vysavačem. Po otevření se vak znovu naplní vzduchem a uložené textílie lze vyjmout. Pytel je omyvatelný a opakovaně použitelný. Výborně se kombinuje s ostatními úložnými prostory řady LEIFHEIT Combi System.

Parametry malého vakuového vaku LEIFHEIT Combi System:
Množství: 2 ks v balení
Materiál: plast
Barva: průsvitná čirá
Hmotnost: 0,142 kg
  • 19. 3. 2019, 17:28

  • Zobrazení

    20

  • Oblíbené

    0

Kategorie