Zobrazit přihlášovací formulář

4x džíny NEXT, TOMMY HILFIGER

Administrace

4x džíny NEXT, TOMMY HILFIGER

340 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
1. Rifle s hvězdičkami TOMMY HILFIGER Krásné značkové rifle zdobené růžovými hvězdičkami TOMMY HILFIGER. Rozkrok je celorozpínací na druky - velmi praktické pro přebalování. V pase do gumy, zapínání na druk. Nohavice mají ozdobné rozparky. Značená…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

4x džíny NEXT, TOMMY HILFIGER

340 Kč
  • Popis zboží
1. Rifle s hvězdičkami TOMMY HILFIGER
Krásné značkové rifle zdobené růžovými hvězdičkami TOMMY HILFIGER. Rozkrok je celorozpínací na druky - velmi praktické pro přebalování. V pase do gumy, zapínání na druk. Nohavice mají ozdobné rozparky. Značená velikost 12-18m. Džíny jsou nošené, bez vad, ve velmi dobrém stavu. Vhodné pro holčičku, nosit lze celoročně.
490 Kč

2. Bílé ptáčkové rifle NEXT
Úžasné bílé zdobené džíny s regulací. Bohatě prošívané, s aplikací ptáčka, kapsičky zdobené flitry. V pase dva nádherné knoflíčky a regulace. Značená velikost 12-18m, nositelné déle. Rifle jsou ve vynikajícím stavu, bez známek nošení, jako nové. Vhodné pro holčičku na jaro, léto, podzim.
Mám v albu tyto stejné rifle i ve vel. 92.
410 Kč

3. Rifle s kytkama NEXT
Velmi pěkné rifle s kytkama. Střih do zvonu. Světlejší šisovaná džínovina. Výrazná výšivka kytek. V pase zapínání na druk, vzadu do gumy. "Odrbaný" vzhed - na několika místech originál dřené. Značená velikost 12-18m, nositelné déle. Rifle jsou více nošené, stále však pěkné, be vad. Širší elegatní střih. Vhodné pro holčičku na jaro, podzim, s punčocháčky i do zimy.
235 Kč

4. Ptáčkové podšité roll-up rifle NEXT
Krásné vyteplené rifle s ptáčkem podšité červenou bavlnou. Roll-up ohrnovací nohavice. V pase regulace. Značená velikost 12-18m, nositelné déle. Měkké teploučké, vhodné pro holčičku na jaro, podzim a zimu. Džíny jsou nošené, bez vad, ve velmi dobrém stavu, konce nohavic v pořádku. Velmi praktické teplé rifle pro malou holčičku.
340 Kč
  • Značka

    NEXT TOMMY HILFIGER

  • Velikost

    86

  • Rozměry

    1. TH: délka 43 cm, pas šířka 21 cm.2. Bílé: délka 46 cm, pas šířka 20 cm (regulace).3. Kytkové: 4. Ptáčkové: délka 45 cm, šířka pas 21 cm (regulace).

  • 28. 5. 2023, 18:46

  • Zobrazení

    387

  • Oblíbené

    1

Kategorie