Zobrazit přihlášovací formulář

Dámská taška na NOTEBOOK

Administrace

Dámská taška na NOTEBOOK

569 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Stylovou business kabelku Le Sands oceníte díky praktičnosti a jednoduchému, ale efektnímu designu. Pyšní se kvalitním zpracováním. Kabelka má dvě velké kapsy, které se uzavírají na zip. V jedné najdete přihrádku na tablet, iPad či notebook širokou 31 cm…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 1. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámská taška na NOTEBOOK

569 Kč
  • Popis zboží
Stylovou business kabelku Le Sands oceníte díky praktičnosti a jednoduchému, ale efektnímu designu. Pyšní se kvalitním zpracováním.
Kabelka má dvě velké kapsy, které se uzavírají na zip. V jedné najdete přihrádku na tablet, iPad či notebook širokou 31 cm. Dovnitř se vejde maximální velikost 12". Dále jsou zde 2 postranní přihrádky na propisky a 2 na drobnosti (mobil apod.). Ve druhé velké kapse najdete jednu přihrádku na zip. Další kapsu na zip najdete i na vnější zadní straně kabelky.

Kabelka je vyztužená, dobře drží tvar. Kabelka je ozdobena přívěskem s nápisem Le Sands ve tvaru donutu, který lze pohodlně odejmout a kdykoliv znovu nasadit zpět. Dvě pevná ucha zaručují pohodlné nošení. Součástí kabelky je i odnímatelný popruh s karabinkami.

Rozměry (ŠxVxH): 40 x 30 x 10 cm
Délka ucha: 44 cm
Délka popruhu: 75 - 131 cm
Barva kovu: stříbrná
Vhodná na velikost A4
  • 27. 2. 2019, 14:17

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    0

Kategorie