Zobrazit přihlášovací formulář

Clip-in vlasy DeLuxe - vlnité, tmavě hnědé

Administrace

Clip-in vlasy DeLuxe - vlnité, tmavě hnědé

1 900 Kč 2 290 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Nabízím luxusní sadu clip-in vlasů k prodloužení. PC 2.290,- Kč (vč. dokladu o koupi). Nové, baleny v originálním obalu. Délka vlasů cca 55 cm. Popis prodejce: Luxusní DeLuxe Clip in sada je vyrobena ze 100% lidských vlnitých vlasů Latino původu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 2. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Clip-in vlasy DeLuxe - vlnité, tmavě hnědé

1 900 Kč
  • Popis zboží
Nabízím luxusní sadu clip-in vlasů k prodloužení.
PC 2.290,- Kč (vč. dokladu o koupi).
Nové, baleny v originálním obalu.
Délka vlasů cca 55 cm.

Popis prodejce:
Luxusní DeLuxe Clip in sada je vyrobena ze 100% lidských vlnitých vlasů Latino původu! Vlasy jsou v kvalitě Remy, třídy AAA!

Jedná se o bohaté, hebké a poddajné jemně až středně vlnité vlasy vysoké kvality, které můžete opakovaně mýt, barvit či tonovat, aniž by ztratily na kvalitě.

100% garance na spokojenost z nákupu! Všechny vlasy pro Vás důkladně kontrolujeme, vážíme a je-li třeba i dohušťujeme. Zaručíme Vám maximální spokojenost!

Sady jsou složené z 8 různě širokých vlasových pásů, aby Vám poskytly přirozené a dokonalé prodloužení a zahuštění účesu.

Obsah sady: (počet pásů x jejich šíře v cm)
2 x 20 cm
2 x 15 cm
2 x 10 cm
2 x 5 cm

Sponečky mají silikonový potiskluz, což zaručuje maximální držení prodloužených vlasů! Mimo to díky silikonu nedochází ani k sebemenšímu poškození vašich vlastních vlasů při sundávaní Clipů. Dále jsou sponky vždy dokonale barevně sladěny s odstínem vlasů, což je velmi důležité, aby se pak spoje ve vašich vlasech staly neviditelné!

Tyto sady jsou vhodné jak pro ženy s vlnitým vlasy, stejně tak je ale mohou nosit dámy s přirozeně rovnějšími vlasy a to aniž by bylo zapotřebí vlastní vlasy vlnit. Po připojení vlnitých vlasů se vlásky vždy krásně promýchají a výsledky prodloužení jsou velice přirozené a krásné!
  • 10. 2. 2019, 22:18

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie