Zobrazit přihlášovací formulář

ZIMNÍ KOMBINÉZA Dare 2B, VEL. 122/128,systém RECCO

Administrace

ZIMNÍ KOMBINÉZA Dare 2B, VEL. 122/128,systém RECCO

599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Kvalitní, nová, nepoužitá kombinéza, bez visačky. Nepromokavá, větruvzdorná, voděodolná, prodyšná. Kapuce v límci. Lavinový záchranný systém RECCO. Systém RECCO je složený ze dvou částí. První část máte pořád u sebe – je totiž všitá do lyžařské bundy,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 10. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ZIMNÍ KOMBINÉZA Dare 2B, VEL. 122/128,systém RECCO

599 Kč
  • Popis zboží
Kvalitní, nová, nepoužitá kombinéza, bez visačky. Nepromokavá, větruvzdorná, voděodolná, prodyšná. Kapuce v límci. Lavinový záchranný systém RECCO.
Systém RECCO je složený ze dvou částí. První část máte pořád u sebe – je totiž všitá do lyžařské bundy, případně zimních kalhot, helmy, bot... Jde o pasivní součást systému, malou reflektorovou destičku, která odráží určitou frekvenci radarových vln. Můžete ji prát a o baterky se starat nemusíte – žádné nejsou třeba.
Druhou část systému mají záchranáři. Záchranné týmy a vrtulníky ve více než 700 zimních lyžařských střediscích jsou vybaveny speciálními radarovými detektory. Detektory jsou aktivní složkou – vysílají radarové vlny unikátní frekvence, kterou váš reflektor RECCO odráží a tím dá signál nutný k vaší záchraně.
Proč mít bundu se systémem RECCO?
Říkáte si, že je lavinový záchranný systém zbytečný, o lavinovém nebezpečí se ví předem a ve střediscích vás případně okamžitě upozorní? A na upravených svazích stejně vlastně nic nehrozí?
Nezapomeňte na populární jízdu ve volném terénu – freeride. Spousta lyžařských středisek vychází tomuto trendu vstříc a zařazuje do svých sjezdovek i ty s minimální úpravou. I tak se ale najde pár nadšenců, kteří jezdí raději ve volném terénu – pokud budete alespoň poblíž lyžařského střediska a potkáte se s lavinou, RECCO vám pomůže.
Další z rizik je jarní lyžování – kvůli rozdílům teplot v noci a ve dne je sněhové podloží méně stabilní a lavinové riziko vyšší.
Nechceme strašit, ale i kdyby se vám měl RECCO systém vyplatit jen jednou. Stálo by to za to, ne?
  • Značka

    DARE 2B

  • Velikost

    122

  • Rozměry

    celková délka 114 cm délka od ramene k rozkroku 67 cm pas v klidu 32x2 cm délka rukávu od krku 55 cm délka nohavice od rozkroku 50 cm

  • 20. 1. 2019, 7:34

  • Zobrazení

    41

  • Oblíbené

    0

Kategorie