Zobrazit přihlášovací formulář

Balanční a masážní polštářek

Administrace

Balanční a masážní polštářek

250 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Tento balanční a masážní polštářek (ve tvaru čočky) o průměru 33 cm má široké využití - pro sportovní přípravu, pro rehabilitaci i pro různá terapeutická cvičení. Je vhodný pro všechny typy cvičení s vlastní vahou, procvičování rovnováhy, posilovací cviky…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 8. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Balanční a masážní polštářek

250 Kč
  • Popis zboží
Tento balanční a masážní polštářek (ve tvaru čočky) o průměru 33 cm má široké využití - pro sportovní přípravu, pro rehabilitaci i pro různá terapeutická cvičení. Je vhodný pro všechny typy cvičení s vlastní vahou, procvičování rovnováhy, posilovací cviky i ke zdravému sezení.
Vypouklý tvar a masážní výstupky zlepšují držení těla, ulevuje od bolesti zad, je ideální pro relaxaci a posílení těla. Polštářek je vyroben z velice kvalitního a odolného PVC. JEHLA NENÍ SOUČÁSTÍ BALENÍ.
Nosnost polštářku je 120 kg. Polštářek lze přifukovat či vyfukovat dle potřeby na požadovanou tuhost. Polštářek lze použít v kanceláři, doma i na cestách. Při sezení na částečně nafouknutém polštářku lze docílit správného držení těla. Masážní výstupky mohou napomoci stimulaci reflexních částí chodidel.

D35
  • 19. 2. 2019, 15:37

  • Zobrazení

    35

  • Oblíbené

    0

Kategorie