Zobrazit přihlášovací formulář

ŽEHLIČKA PARNÍ STANICE GENRÁTOR PHILIPS HI5916/20

Administrace

ŽEHLIČKA PARNÍ STANICE GENRÁTOR PHILIPS HI5916/20

1 489 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 95 Kč
Maximální tlak čerpadla 5 barů Odnímatelná 1,1l nádržka na vodu Parní ráz 180 g Odnímatelná 1,1l nádržka na voduOdnímatelná 1,1l nádržka na vodu Nádržku na vodu lze vyjmout a snadno doplnit z kohoutku. Díky velkému plnicímu otvoru je doplnění rychlé. S…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ŽEHLIČKA PARNÍ STANICE GENRÁTOR PHILIPS HI5916/20

1 489 Kč
  • Popis zboží
Maximální tlak čerpadla 5 barů
Odnímatelná 1,1l nádržka na vodu
Parní ráz 180 g
Odnímatelná 1,1l nádržka na voduOdnímatelná 1,1l nádržka na vodu Nádržku na vodu lze vyjmout a snadno doplnit z kohoutku. Díky velkému plnicímu otvoru je doplnění rychlé. S kapacitou nádržky na vodu 1,1 l můžete žehlit až 2 hodiny nepřetržitě bez doplňování.

Náš vestavěný systém odstraňování vodního kamene Smart Calc Clean vám připomene, kdy je třeba odstranit vodní kámen. Obsahuje nádobu, se kterou je odstranění vodního kamene snadné. To znamená, že nepotřebujete žádné zásobníky a nevznikají žádné další výdaje.

Výkonné a nepřetržité napařování snadno zvládá i ty nejsilnější tkaniny. S mimořádným parním rázem v pravou chvíli se i ty nejodolnější záhyby v mžiku poddají. Tato pára se navíc také hodí k vertikálnímu napařování oblečení a závěsů.

Lehký, kompaktní formát se výborně skladuje a dobře sedí na žehlicím prkně. Díky exkluzivní technologii ProVelocity jsou naše parní generátory menší a kompaktnější než kdy dřív.

Naše odolná keramická žehlicí plocha hladce klouže na všech typech oděvů. Je nepřilnavá, odolná proti poškrábání a snadno se udržuje čistá.
ZÁRUKA 24 MĚSÍCŮ
  • 23. 1. 2019, 20:50

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    0

Kategorie