Zobrazit přihlášovací formulář

Vonný vosk Opekané Marshmallow

Administrace

Vonný vosk Opekané Marshmallow

45 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Rozpustný vosk do aromalampy značky WoodWick s vůní Opékané Marshmallows (Campfire Marshmallow) – Lahodně sladká vůně opékaných Marshmallows s nádechem aroma hořících dřevěných uhlíků. Exkluzivní rozpustný vosk do aromalampy značky WoodWick 22,7 g. Vonný…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 3. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vonný vosk Opekané Marshmallow

45 Kč
  • Popis zboží
Rozpustný vosk do aromalampy značky WoodWick s vůní Opékané Marshmallows (Campfire Marshmallow) – Lahodně sladká vůně opékaných Marshmallows s nádechem aroma hořících dřevěných uhlíků.
Exkluzivní rozpustný vosk do aromalampy značky WoodWick 22,7 g. Vonný vosk je určen pro použití do aroma lampy jak klasické, tak i elektrické. Vosk se bude pomaličku rozpouštět a do prostoru začne pronikat okouzlující vůně. Jedno balení vydrží šířit vůni až 20 hodin. Vosk je ukryt v plastovém, uzavíratelném balení ve tvaru přesýpacích hodin. Výrobky americké značky WoodWick jsou ručně vyrobené v USA, vždy v sobě kombinují kvalitní vosky. Významný podíl ve výrobcích zaujímá sójový vosk, který je čistě přírodního původu. Vosk výrobků WoodWick je rovnoměrně a velkoryse provoněný esenciálními oleji, takže nemají potíže s provoněním i velkých prostorů. Vůně výrobků je stálá a autentická (přírodní).
  • 27. 11. 2019, 8:10

  • Zobrazení

    10

  • Oblíbené

    0

Kategorie