Zobrazit přihlášovací formulář

TOPCREAM - VANILKOVÝ KRÉM ZA STUDENA 500 G

Administrace

TOPCREAM - VANILKOVÝ KRÉM ZA STUDENA 500 G

89 Kč
Zaujalo 6 uživatelů
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
měs pro přípravu vanilkové krému za studena, slouží jako náhrada pudinku a používá se i jako náplň do pečených výrobků, náhrada pudinku pro přípravu máslových a žloutkových krémů do smažených, pečených těst a všude tam kde používáte vanilkový krém. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

TOPCREAM - VANILKOVÝ KRÉM ZA STUDENA 500 G

89 Kč
Koupit
měs pro přípravu vanilkové krému za studena, slouží jako náhrada pudinku a používá se i jako náplň do pečených výrobků, náhrada pudinku pro přípravu máslových a žloutkových krémů do smažených, pečených těst a všude tam kde používáte vanilkový krém.



Jeho jemnou a velmi lahodnou chuť mu dodává mléko a sušený kokosový tuk. Jeho chuť je zároveň velmi přirozená, stejně jako jeho barva. Topcream je cukrářský delikátní krém, kterým můžete plnit celou řadu zákusků, dezertů, ale třeba i pohárků. Z Topcreamu vyrobíte úžasný sametový bavorský i klasický žloutkový krém. Vyniká rovněž výbornou stabilitou. Jeho pomocí vytvoříte krásnou, ostrou konturu. Je vhodný i na zamrazení.

Základní receptura:

Topcream 500 g

Voda 1500 g



Postup:

Do Topcreamu vlijeme za stálého míchání metlou celé množství vody (teplota cca 17°C). Hmotu vymícháme do hladka (cca 2 minuty) a necháme 10 minut odstát. Poté šleháme cca 10 - 15 minut, záleží na požadované tuhosti hmoty. Hotová hmota je připravena k okamžitému použití, nebo ji lze smíchat se šlehačkou, máslem či margarínem (bavorský či tukový krém).

Složení: cukr, modif.škrob E1414, mléko plnotučné sušené, syrovátka sušená (mléko), želírující látky E401, E516, regulátor kyselosti E450ii, sušený mléčný výrobek (laktoza, mléčná bílkovina, tuk sušený kokosový a živočišný (mléčný), kukuřičný sirup sušený, aroma, barvivo E160a, aroma. Směs skladujeme v suchu do 25°C.
  • 30. 4. 2021, 10:14

  • Zobrazení

    217

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

SMĚS NA MRKVOVÝ DORT 1 KG
OREO CUKRÁŘSKÁ SMĚS 1 Kg
ČOKOLÁDA V TUBĚ
ČOKOLÁDOVÁ NÁPLŇ 1 KG
POLEVA JAHODOVÁ ELASTICKÁ 500 G

Kategorie