Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní teplá zimní kombinéza Polarn O.Pyret

Administrace

Luxusní teplá zimní kombinéza Polarn O.Pyret

1 390 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Perfektní stav, kvalitní švédská značka, teplá (uvnitř flauš), technologie Thinsulate insulation, nepromokavá, odnímatelná kapuce, výrazné reflexní prvky, kapsičky na zip, možnost regulace pasu (uvnitř regulační guma na knoflík) , konce rukávů i nohavice…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní teplá zimní kombinéza Polarn O.Pyret

1 390 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Perfektní stav, kvalitní švédská značka, teplá (uvnitř flauš), technologie Thinsulate insulation, nepromokavá, odnímatelná kapuce, výrazné reflexní prvky, kapsičky na zip, možnost regulace pasu (uvnitř regulační guma na knoflík) , konce rukávů i nohavice dole s možností regulace, rukávy uvnitř úplety s otvůrkem pro palec, uvedená velikost 7/8 let, ale nošená dříve, vkládám do 122, délka od krku dolů cca 116cm, nohavice od rozkroku 52cm, průramky 45cm, rukávy od krku 52cm, ke konci úpletů 56cm, barva černá, vhodná pro kluky i holky..
Specifická výroba Thinsulate insulation dokáže efektivně udržet vaše tělesné teplo a přitom odvádět přebytečnou vlhkost.
Thinsulate insulation je jednou z nejlehčích syntetických izolací na trhu. Při své lehkosti je přitom výjimečně silná a skutečně efektivně vás ochrání před zimou.
  • 28. 9. 2019, 10:45

  • Zobrazení

    149

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Chlapecké bavlněné triko / tričko PEPPERTS modré

Kategorie