Zobrazit přihlášovací formulář

Nádherné tunikové obrázkové minišaty a legíny NEXT

Administrace

Nádherné tunikové obrázkové minišaty a legíny NEXT

399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 61 Kč
...a černé ZARA - v super stavu, červené 3/4 výrazné, pevné jako nové od NEXTU a perfektně ladí dlouhému rolíkovému triku s dlouhým rukávem - tuničce - s výrzným potiskem - super pro mladé slečny - opravdu moderní a ddcera milovala i když tu právě k…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nádherné tunikové obrázkové minišaty a legíny NEXT

399 Kč
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
  • Popis zboží
...a černé ZARA - v super stavu, červené 3/4 výrazné, pevné jako nové od NEXTU a perfektně ladí dlouhému rolíkovému triku s dlouhým rukávem - tuničce - s výrzným potiskem - super pro mladé slečny - opravdu moderní a ddcera milovala i když tu právě k červeným legínám opravdu šetřila a nosila málo - tak je komplet jako nový a maximálně slušivý a trendy - velikost uvedena 140, ale dcera je štíhlá a onlékla ještě při 160 cm - rukávky byly pak takové 3/4 až 5/6. Legíny ZARA dlouhé, v super stavu - bez žmolků a děr, jen druhá tunička má v roláčku u krku v jedné vrstvě pár dírek - snažila jsem se nafotit, ale při nošení se ohrnea není vidět, já sama jsem na to přišla až při focení, ale tak spíše k té druhé ZDARMA. Cena za vše a při koupi dalších 4 položek z tohoto alba hradím poštovné a neměřím - vše je opravdu velmi pružné a nemá to s klidovými rozměry nic společného - ideální nošení 140-155cm.
  • Značka

    C&A

  • Velikost

    146

  • 25. 9. 2020, 6:48

  • Zobrazení

    25

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Luxusní růžové dlouhé legíny RALPH LAUREN
Luxusní riflové šaty s 3/4 rukávy ZARA
Červené sportovní plavky + dvojdílné ZDARMA!!

Kategorie