Zobrazit přihlášovací formulář

Batoh G.RIDE ARTHUR XS navy/khaki

Administrace

Batoh G.RIDE ARTHUR XS navy/khaki

2 190 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 1 Kč
POŠTOVNÉ ZDARMA. Trendy batoh s francouzským šmrncem a 5 lety záruky. Rozměry 28 x 12 x 42 cm, objem 17l, materiál polyester a bavlna. Svrchní materiál s voskovým efektem ochrání vnitřnosti před vodou. Do hlavního prostoru vedou dvě cesty. Jedna, více…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 7. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Batoh G.RIDE ARTHUR XS navy/khaki

2 190 Kč
  • Popis zboží
POŠTOVNÉ ZDARMA.
Trendy batoh s francouzským šmrncem a 5 lety záruky.
Rozměry 28 x 12 x 42 cm, objem 17l, materiál polyester a bavlna. Svrchní materiál s voskovým efektem ochrání vnitřnosti před vodou. Do hlavního prostoru vedou dvě cesty. Jedna, více zabezpečená (vrchní chlopní a pak stahováním provázkem) z vrchu, druhá pak pohodlně ze strany. Tento vstup je na zip. Batoh na povrchu dále nese 3 kapsy se zipem, uvnitř pak ještě jednu. Polstrovaná kapsa na notebook/tablet je zespodu tlumící zónu, přispívající k vyšší bezpečnosti vaší elektroniky. Příjemně vystlaná záda a popruhy jsou samozřejmostí.

POZOR! ZÁRUKA 5 LET! Na batohy a tašky G.ride poskytujeme prodlouženou záruční lhůtu.

Kapsa na notebook 15"
Objem 17 l
Unisex


O ZNAČE: G.RIDE je mladá francouzská značka přinášející tašky a batohy inspirované posledními trendy v městské kultuře. Cílí na dospívající a mladé dospělé, kteří vědí, co chtějí a nebojí se poznávat svět. Od svého představení v roce 2009 v Paříži, zaznamenala značka velký úspěch. Přičinily se o to špičkový styl, vynikající kvalita jdoucí ruku v ruce s příznivými cenami. Obrovskou výhodou značky je to, že její designéři sedí přímo ve městech, která už po léta spoluurčují trendy nejen módy, ale i životního stylu – v Paříži a Hong Kongu. Inspirováni dobrodružstvím života v těchto městech navrhují jedinečné kolekce tašek a batohů. Část produkce je vyráběna ve Francii.
  • Značka

    G.RIDE

  • Rozměry

    Rozměry 28 x 12 x 42 cm. Kapsa na notebook 15". Objem 17 l

  • 3. 5. 2021, 23:44

  • Zobrazení

    89

  • Oblíbené

    0

Kategorie