Zobrazit přihlášovací formulář

Batoh G.RIDE AUGUSTE grey/sand 16L

Administrace

Batoh G.RIDE AUGUSTE grey/sand 16L

990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Menší základní, ve Francii vyrobený batoh značky G.RIDE. V luxusně podšitém hlavním oddělení je jedna kapsa na zip. V přední části je menší kapsa, také na zip. Záda i popruhy jsou polstrované pěnovým materiálem. Nášivky a táhla zipů jsou z pravé kůže.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 7. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Batoh G.RIDE AUGUSTE grey/sand 16L

990 Kč
  • Popis zboží
Menší základní, ve Francii vyrobený batoh značky G.RIDE.
V luxusně podšitém hlavním oddělení je jedna kapsa na zip. V přední části je menší kapsa, také na zip. Záda i popruhy jsou polstrované pěnovým materiálem. Nášivky a táhla zipů jsou z pravé kůže. Vyrobeno ve Francii.

O ZNAČE: G.RIDE je mladá francouzská značka přinášející tašky a batohy inspirované posledními trendy v městské kultuře. Cílí na dospívající a mladé dospělé, kteří vědí, co chtějí a nebojí se poznávat svět. Od svého představení v roce 2009 v Paříži, zaznamenala značka velký úspěch. Přičinily se o to špičkový styl, vynikající kvalita jdoucí ruku v ruce s příznivými cenami. Obrovskou výhodou značky je to, že její designéři sedí přímo ve městech, která už po léta spoluurčují trendy nejen módy, ale i životního stylu – v Paříži a Hong Kongu. Inspirováni dobrodružstvím života v těchto městech navrhují jedinečné kolekce tašek a batohů. Část produkce je vyráběna ve Francii.
  • Značka

    G.RIDE

  • Rozměry

    Rozměry 29 x 14 x 40 cm, objem 16 l. Materiál polyester a přírodní kůže

  • 6. 11. 2022, 0:57

  • Zobrazení

    249

  • Oblíbené

    0

Kategorie