Zobrazit přihlášovací formulář

Lžičky

Administrace

Lžičky

42 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
- 4x růžová lžička, zn. Tommee Tippee - PRODÁNO. - 2x růžová termolžička, zn. Canpol Babies - používané, jsou v dobrém stavu. Při hodně teplém jídle se vrchní fialová část zbarví do růžova. Jsou vhodné od 5 měsíce - cena 42,-Kč. - 2x lžička (bílá +…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 8. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lžičky

42 Kč
  • Popis zboží
- 4x růžová lžička, zn. Tommee Tippee - PRODÁNO.
- 2x růžová termolžička, zn. Canpol Babies - používané, jsou v dobrém stavu. Při hodně teplém jídle se vrchní fialová část zbarví do růžova. Jsou vhodné od 5 měsíce - cena 42,-Kč.
- 2x lžička (bílá + modrá), zn. Avent - nové, nepoužité, pouze vybalené z obalu. Vhodné od 6 měs. Jsou speciálně navržené pro malá ústa a jemné dásně. Mají dlouhou rukojeť - cena 99,-Kč.
- 3x lžička (2x fialovorůžová, 1x modrá), zn. MAM - používané, jsou v dobrém stavu. Jsou vhodné od 4. měsíce - cena 55,-Kč.
- 2x zelená lžička - používané, jsou v dobrém stavu. Spodní část je plastová, vrchní silikonová. Vhodné od 6 měsíce - cena 50,-Kč.
- 3x lžička (žlutá + červená, zn. Fisher Price, dlouhá žlutá, zn. Babylove) - všechny párkrát použité, jsou ve velmi hezkém stavu - cena 55,-Kč.
  • 30. 6. 2021, 21:51

  • Zobrazení

    46

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Plavací plenky 7 + 1
Deky/přikrývky
Kartáč na vlásky NUK
Kartáč na vlásky + hřeben
Zimní fusak Concord
Flísová deka s Hello Kitty
Tričko Replay
Svetr
S
ORSAY

Svetr

Tričko Adidas
Šmoulí 3D kartičky
Tílko Benetton
Pláštěnka/kombinéza Puppia

Kategorie