Zobrazit přihlášovací formulář

Černé lyžařské kalhoty

Administrace

Černé lyžařské kalhoty

600 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 12. 12.
Doprava: od 0 Kč
Kalhoty jsou nošené pouze týden, jsou mi malé. Díky tomu mi během toho týdne upadl háček u puntu. Je tam ještě druk, který je pevný a drží. Jiné závady kalhoty nemají. Kšandy jsou odepínací, v pase možná regulace přes suchý zip. Nohavice mají dvoje…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Černé lyžařské kalhoty

600 Kč
  • Popis zboží
Kalhoty jsou nošené pouze týden, jsou mi malé. Díky tomu mi během toho týdne upadl háček u puntu. Je tam ještě druk, který je pevný a drží. Jiné závady kalhoty nemají.
Kšandy jsou odepínací, v pase možná regulace přes suchý zip. Nohavice mají dvoje zakončení.
Jsou pohodlné, koupila jsem si je ve větším a nikdy mi nepromohly.

Popis:
Materiál : TERATEX, vodní sloupec 8 000mm - základní verzí špičkové řady hydrofobní úpravy materiálu vyvinutého pod značkou NORDBLANC. Látka s touto úpravou nepropouští a odpuzuje vodu z povrchu látky. Současně poskytuje potřebné hodnoty prodyšnosti a eliminuje průnik nárazového větru. Materiál TERATEX 8 000 Industries je vhodný pro všechny akti
Podšívka: jemný antipilling fleece reversed
Výplň : FURTHERM® - unikátní prodyšná tepelně izolační výplň. Udržuje tělo v teple a komfortu. Ve vypjatých povětrnostních podmínkách akumuluje tělesné teplo, čímž pomáhá udržovat potřebnou teplotu těla. FURTHERM® zaručuje komfort a pohodlí při veškerých aktivitách.
  • Značka

    NORDBLANC

  • Velikost

    42

  • Rozměry

    délka nohavice venkovní: 106 cm; vnitřní: 80 cm; sed přední: 29 cm; sed zadní: 37 cm; pas: 2x 45 cm (lze částečně regulovat zvětšit i zmenšit postranními suchými zipy); nejširší místo 2x 57 cm.

  • 30. 11. 2019, 22:35

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie