Zobrazit přihlášovací formulář

KOSTÝM MARGE SIMPSON

Administrace

KOSTÝM MARGE SIMPSON

490 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Kostým MARGET SIMPSON Ze serialu simpsonovi.. k zapůjčení. Dostupné velikosti L NEPRODEJNÉ !!! - Kostým je možné zapůjčit a vyzkoušet na adrese provozovny FOXYMÓDA, Lidická 467, Pohořelice Brno-venkov Cena půjčovného 490,-Kč / 4 dny + vratná kauce 1000…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KOSTÝM MARGE SIMPSON

490 Kč
  • Popis zboží
Kostým MARGET SIMPSON Ze serialu simpsonovi.. k zapůjčení. Dostupné velikosti L
NEPRODEJNÉ !!! -
Kostým je možné zapůjčit a vyzkoušet na adrese provozovny FOXYMÓDA, Lidická 467, Pohořelice Brno-venkov
Cena půjčovného 490,-Kč / 4 dny + vratná kauce 1000,-Kč.(včetně dnů vyzvednutí a vrácení kostýmu). Při nedodržení lhůty půjčovného účtujeme sazbu 50,-Kč za každý započatý den. KOSTÝM NEPERETE!!!
ZAPŮJČENÍ PŘES E-SHOP Půjčovné 490,- Kč/ 4dny+ 1000,- Kč kauce + poštovné dle tarifu ČP. Nezapočítáváme dobu, kdy je kostým přepravován poštou. Kostým neperete a v přiložené obálce vracíte na vaše náklady zpět na naši adresu provozovny. Po obdržení balíku kostým zkontrolujeme. Pokud je kostým silně znečištěn nebo poškozen (skvrny od červeného vína, fixy, trávy, propálený od cigarety apod.), popřípadě chybí část kostýmu nebo jiného doplňku, bude vám odečtena z kauce poměrná část. Pokud bude vše v pořádku, kauce je obratem vrácena v plné výši zpět na váš účet, ze kterého byla kauce hrazena.
  • Velikost

    L

  • 19. 6. 2019, 22:06

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Kategorie