Zobrazit přihlášovací formulář

Sisley Sisleya Supremya sada anti-age vzorků

Administrace

Sisley Sisleya Supremya sada anti-age vzorků

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
Sisleya L´Intégral Anti-Age Day and Night 4ml Obsahuje stimulující aktivní složky (fytostimulin, extrakt z kramerie a kontryhelu), regenerační a obnovující aktivní složky (kyselinu ursolovou, vitaminy, minerály, stopové prvky, aminokyseliny, extrakt ze…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 2. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sisley Sisleya Supremya sada anti-age vzorků

299 Kč
  • Popis zboží
Sisleya L´Intégral Anti-Age Day and Night 4ml
Obsahuje stimulující aktivní složky (fytostimulin, extrakt z kramerie a kontryhelu), regenerační a obnovující aktivní složky (kyselinu ursolovou, vitaminy, minerály, stopové prvky, aminokyseliny, extrakt ze sójových peptidů, extrakt z listů bílé vrby), extrakt z lindery pro buněčný rytmus*, extrakt z albízie růžové pro buněčnou energii* a komplex kvasnicového a sójového proteinu pro dlouhověkost buněk*.
Výsledný efekt se výrazně projevuje na vráskách, pevnosti, jasu pleti, plnosti a hydrataci. Pleť si zachovává mladistvý vzhled a krásu.
Cena 50ml v Douglas 10.400,-

Supremÿa Yeux La Nuit 1ml
Noční sérum proti stárnutí očního okolí. V samém srdci receptury se nachází patentovaný Phyto-komplex LC12 (koncentrát dlouhověkosti 12 hod.) Sisley(2), mocné spojení 4 účinných složek rostlinného původu, který působí v noci - v klíčové době pro buněčnou obnovu - pro viditelné omlazení očního okolí.
Kombinace účinných látek (výtažek z palmy açaí a kvasnic, kofein) redukuje tmavé kruhy a váčky pod očima a okamžitě revitalizuje okolí očí, bojuje proti povislým a ochablým očním víčkům díky výtažku ze sójových peptidů.
Cena 15ml balení v Sephora 6.350,-

Sisleya Essential Skin Care Lotion 1,5ml
Gelové tonikum proti vráskám představuje inovaci v oblasti tonizace pleti. Přípravek kromě tonizace pleti perfektně odstraní z obličeje i veškeré líčidla. Luxusní péče zvyšuje připravenost pleti pro komplexní protivráskovou péči Sisley. Již po první aplikaci poznáte rozdíl. Pleť bude ihned zjemněná, plnější a zdravě projasněná. Po 4 týdnech začínají příznaky stárnutí mizet, pleť je pevnější, omlazená a svěží.
  • 1. 4. 2019, 2:55

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    0

Kategorie