Tajemstvím Pórkové labužnické polévky NIKAL je fantastická jemná krémová chuť! To bylo dodnes možné pouze s přidanou smetanou. Pro tuto krémovou chuť byl zvlášť vyvinut tzv. „Creamer“. Tohle tajemství dělá polévku tak lahodnou!
Příprava: 50 g prášku (3 vrchovaté polévkové lžíce)
vmícháme do 1⁄2 litru studené vody a necháme cca 3
minuty povařit. Občas zamícháme a jemná, lahodná,
krémová pórková polévka je hotová.
Tip NIKAL®: Můžete přidat také nízkotučné mléko. Čím
více mléka přidáte, tím bude polévka hustší, vydatnější
a přitom nízkokalorická!
Jako jedinečná krémová polévka s fantastickou chutí.
Také ideální na zahuštění nebo nastavení polévek
a omáček
Proč NIKAL?
Ptáte se, proč nakupovat právě naše produkty? Ať už polévky, omáčky nebo koření, vždy se jedná o stoprocentně kvalitní, zdravé a hlavně cenově dostupné výrobky, které si zamiluje celá rodina! Díky rychlé a snadné úpravě si zvládnou připravit polévku i malé děti.
Originální chuť a výrazné aroma koření ocení i muži - kuchaři. Vynikající omáčky k masu, těstovinám, rýži i bramborám se stanou zcela nepostradatelnými v každé domácnosti!
Zdroj
fotografie
Lenka N.