Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Katapult na pamlsky pro psy a kočky @@@

Administrace

@@@ Katapult na pamlsky pro psy a kočky @@@

115 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Snack Time Fun. Katapult na pamlsky je zábavná vychytávka, kterou jistě ocení především majitelé čtyřnohých mazlíčků. Katapult lze naplnit libovolnými pamlsky, které potom můžete vystřelovat do vzduchu. Pes, ale i kočka se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Katapult na pamlsky pro psy a kočky @@@

115 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Snack Time Fun.

Katapult na pamlsky je zábavná vychytávka, kterou jistě ocení především majitelé čtyřnohých mazlíčků. Katapult lze naplnit libovolnými pamlsky, které potom můžete vystřelovat do vzduchu. Pes, ale i kočka se skvěle zabaví tím, jak je budou za letu chytat. Katapult je skvělý prostředek pro zpestření každé procházky se psem nebo při tréninku jako zábavný systém odměňování.

Ještě zábavnější venčení s katapultem na pamlsky. Nová zábava pro zvířátka i páníčky. Dostřel katapultu 3 až 6 metrů (záleží na povětrnostních podmínkách). Průhledná kupole přes kterou vidíte, kolik pamlsků ještě zbývá. Velmi snadná obsluha a ovládání. Katapult je velmi lehký a skladný. Mechanický princip bez baterií, není třeba nijak nabíjet.

Rozměr katapultu cca : 19 cm x 10 cm x 5 cm. Barva: modrá. Materiál : plast. Obsah balení : katapult a poutko na zavěšení na ruku. Baleno v krabici.
  • 4. 10. 2020, 21:07

  • Zobrazení

    88

  • Oblíbené

    0

Kategorie