Zobrazit přihlášovací formulář

FARE BARE DÍVČÍ STŘEVÍČKY - DOPRAVA ZDARMA

Administrace

FARE BARE DÍVČÍ STŘEVÍČKY - DOPRAVA ZDARMA

659 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 49 Kč
Nové modely typové řady FARE BARE se odlišují od běžné klasické produkce především výrazně větším prostorem v prstové části. Mají ambici neomezovat vývoj nohy zejména v přední části chodila, kde poskytují mnohem větší prostor. Vynikají také svojí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 1. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

FARE BARE DÍVČÍ STŘEVÍČKY - DOPRAVA ZDARMA

659 Kč
  • Popis zboží
Nové modely typové řady FARE BARE se odlišují od běžné klasické produkce především výrazně větším prostorem v prstové části. Mají ambici neomezovat vývoj nohy zejména v přední části chodila, kde poskytují mnohem větší prostor. Vynikají také svojí lehkostí a vysokou flexibilitou.

Svršková část obuvi je zhotovena z přírodní hovězí usně. Podšívkový materiál je syntetický, vzhledem i vlastnostmi připomínající useň. (modely 5162201, 2251)
Svršková část obuvi je zhotovena z textilního materiálu s usní na špičce (model 5163451). Podešev je vyrobena z termokaučuku, který je velmi flexibilní. Tato obuv je proto velmi ohebná nejen příčně, ale i podélně.

Modely FARE BARE jsou vybaveny dvěma vkládacími stélkami - viz. foto. Horní stélka je funkčně i vzhledově obdobou klasického provedení. Druhá, spodní stélka má za úkol umožnit uživateli doregulovat si potřebný prostor uvnitř obuvi. Velmi snadno se v případě potřeby odstraní a nebo naopak, doplní o další vrstvu. Výhodou tohoto inovativního řešení je to, že odstraněním jedné vrstvy stélek je možné prostor zvětšit.

Tabulky velikostí přikládáme
Ceny - doprava zdarma
5163451... 659 Kč (částečně textilní)
5162201, 5162251... 1119 Kč (celokožené)
  • Značka

    FARE

  • Velikost

    25

  • 14. 3. 2020, 23:04

  • Zobrazení

    29

  • Oblíbené

    0

Kategorie