Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Lepička igelitových sáčků Sealabag @@@

Administrace

@@@ Lepička igelitových sáčků Sealabag @@@

279 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Strojek na uzavření pytlíků. Pokud vám také vadí, že po rozbalení sáčků od pečiva po pár dnech oschne, bude tato pomůcka vaším oblíbencem. Tento lepič sáčků si oblíbíte. Můžete ho připevnit na dvířka od kuchyňské linky nebo…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Lepička igelitových sáčků Sealabag @@@

279 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Strojek na uzavření pytlíků.

Pokud vám také vadí, že po rozbalení sáčků od pečiva po pár dnech oschne, bude tato pomůcka vaším oblíbencem. Tento lepič sáčků si oblíbíte. Můžete ho připevnit na dvířka od kuchyňské linky nebo kamkoli jen budete chtít. Jeho používání je velmi snadné a zalepí jakkoli velký sáček. S tímto pomocníkem žádná potravina neoschne a vy tak nebudete muset zbytečně vyhazovat potraviny.

Igelitový obal stačí jednou nebo dvakrát zakroutit a prostrčit hlavou lepícího strojku. Při prostrkování konce sáčku dojde k uchycení pásky po jedné straně a prostrčením se páska omotá kolem zbývající části sáčku. Konce pásek se vzájemně slepí a ustřihne pomocí integrovaného břitu. Tímto vznikne klasický uzávěr, jaký znáte například z baleného chleba a dalších potravin, kde není jako pečeť použit drátový pásek.

Materiál : plast. Rozměry : složený stav 19 cm x 14,5 cm x 3 cm, rozložený stav 19 cm x 20 cm x 15 cm. Obsah balení : lepička sáčků + páska (náhradní lepící pásky lze dokoupit v papírnictví či marketu). Barva : zelená/bílá. Baleno v krabici.
  • 8. 10. 2020, 22:48

  • Zobrazení

    37

  • Oblíbené

    0

Kategorie