Zobrazit přihlášovací formulář

@@@Vakuový systém na potraviny Alawys Fresh Vac@@@

Administrace

@@@Vakuový systém na potraviny Alawys Fresh Vac@@@

329 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Systém pro uchování potravin a zabránění přístupu vzduchu pracuje spolehlivě. Určeno k uskladnění potravin v domácnosti. Vakuový těsnící systém, který šetří čas a peníze, zachovává kvalitu a trvanlivost vašich spotřebních potravin…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@Vakuový systém na potraviny Alawys Fresh Vac@@@

329 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Systém pro uchování potravin a zabránění přístupu vzduchu pracuje spolehlivě. Určeno k uskladnění potravin v domácnosti. Vakuový těsnící systém, který šetří čas a peníze, zachovává kvalitu a trvanlivost vašich spotřebních potravin. Skvělé vlastnosti vakuového těsnícího systému. Plnící sáčky se systémem zipu jsou určeny pro opětovné použití při skladování potravin. Na sáčky je možné označení kdy bylo vakuováno a co přesně je v sáčcích, speciální sáčky lze také jednoduše umýt. Zip sáček se jednoduše uzavře s prsty nebo pomocí klipsu.

Potraviny balené ve vakuu mají prodlouženou dobu skladovatelnosti oproti klasickému balení : v mrazničce z 6 měsíců až na 3 roky (maso, zelenina, ovoce) a v chladničce z 1 týdne až na 6 týdnů (uzeniny, sýr).

Obsah balení : vakuový přístroj s vestavěnou baterií 800mAh ve velikosti 8.8 cm x 5 cm., 5 kusů sáčků se zipem ve velikosti : 26 cm × 22 cm 1 ks, klip pro uzavření sáčků, USB kabel pro nabíjení vaku přístroje a nástavec na vakuový přístroj. Barva přístroje : modrá/bílá. Materiál plast. Baleno v krabici.
  • 8. 10. 2020, 22:48

  • Zobrazení

    96

  • Oblíbené

    0

Kategorie