Zobrazit přihlášovací formulář

Polštář EXCLUSIVE bílá, Více rozměrů

Administrace

Polštář EXCLUSIVE bílá, Více rozměrů

335 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Polštář Exclusive je ušitý z velmi kvalitního a příjemného povlakového materiálu s obsahem stříbra. U tohoto typu polštáře můžete upravovat množství náplně díky zipovému uzávěru na vaku s náplní. Barva : bílá. Povlakový materiál : 100% PES microFíber s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 9. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Polštář EXCLUSIVE bílá, Více rozměrů

335 Kč
  • Popis zboží
Polštář Exclusive je ušitý z velmi kvalitního a příjemného povlakového materiálu s obsahem stříbra. U tohoto typu polštáře můžete upravovat množství náplně díky zipovému uzávěru na vaku s náplní.
Barva : bílá. Povlakový materiál : 100% PES microFíber s obsahem stříbra
Náplň : 100% PES duté vlákno
Vak na kuličky: 100% PES Pegatex
Polštář vyniká měkkostí a hřejivostí. Uvnitř polštáře je vak s náplní (kuličky), lze natřepat jako peří. Vak je opatřen zipem na doplňování a upravování množství náplně. Uvnitř polštáře je vak s náplní (kuličky), lze natřepat jako peří. Vak je opatřen zipem na doplňování a upravování množství náplně.
Antibakteriální účinek výrobku je zajištěn mikročásticemi koloidního stříbra ( Ag ) napuštěného do tkaniny, které potlačují množení a přežívání různých bakterií a plísní. Výrobek má antiseptické a dezodorační účinky. Antibakteriální účinek je při praní a udržování podle symbolů ošetřování dlouhodobý.
Tkanina z polyesterového mikrovlákna s antibakteriální úpravou na principu stříbra, ze kterého je ušitý polštář, je rozumným a velmi jednoduchým opatřením pro ochranu ekzematické pokožky před množením bakterií během spánku. Snižuje množství plísní, bakterií a roztočů jak v samotném polštáři, tak v jeho okolí.
Úprava využívá přirozených schopností sloučenin stříbra a dalších přísad bránit v růstu bakteriím a dalším nevítaným mikroorganismům. Je zcela neškodná k lidské pokožce, což dokládá přidělená značka Öko-Tex Standard 100 Class II.
Praní na 40°C.

45x60 cm 0,5 kg 335,-

40x50 cm 0,35 kg 280,-

50x70 cm 0.80kg 445,-

70x90 cm 1,400kg 690,-
  • 21. 11. 2022, 12:39

  • Zobrazení

    681

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie