Zobrazit přihlášovací formulář

Latexová maska Minotaurus

Administrace

Latexová maska Minotaurus

2 399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Mínotaurus je v řecké mytologii bestie s lidským tělem a býčí hlavou. Naši originální speciální masku Minotaura vyrobil ručně filmový výtvarník z měkkého pěnového latexu. Oproti konkurenčním gumovým či umělohmotným maskám se v tomto případě jedná o…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 4. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Latexová maska Minotaurus

2 399 Kč
  • Popis zboží
Mínotaurus je v řecké mytologii bestie s lidským tělem a býčí hlavou.
Naši originální speciální masku Minotaura vyrobil ručně filmový výtvarník z měkkého pěnového latexu. Oproti konkurenčním gumovým či umělohmotným maskám se v tomto případě jedná o masku velmi dobré kvality. S touto maskou získáváte na přesvědčivosti a živosti, s jakou je možné se setkat jen u profesionálních filmových FX masek vyráběných na míru.

S naší dokonale propracovanou maskou zanecháte silný dojem a navíc se rázem ocitnete v roli Vámi zvoleného nemrtvého!

Maska Minos s rohy má díky své extrémně odolné konzistenci materiálu velmi dlouhou životnost. Můžete s ní ohromit či potěšit nesčetněkrát! Maska Vám poskytne i vysoký komfort nošení. Jsou v ní vytvořeny otvory pro oči a nos. V latexové mascetak můžete dobře vidět a dýchat.
1ks masky (univerzální velikost pro dospělého člověka)

Tip: Pokud by Vás masku Minos s rohy do očí tlačila, vezměte nůžky na nehty a zvětšete opatrně oční otvory. Pokud by maska byla trochu větší, lze ji v zadní části vyložit molitanem, popřípadě látkou, poté by měla sedět jako ulitá.
  • 16. 11. 2021, 14:01

  • Zobrazení

    805

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie