Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní oboustranný komplet do kočárku zebry

Administrace

Luxusní oboustranný komplet do kočárku zebry

350 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 1. 7.
Krásný oboustranný komplet do kočárku MINKY značky Duetbaby.Komplet obsahuje polštářek a peřinku a je vyroben z kombinace extra hebkého mikrovláknového plyše typu MINKYs 3D strukturou abavlněné tkaniny s potištěným vzorem. Peřinka je zateplená výplní z…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 4. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní oboustranný komplet do kočárku zebry

350 Kč
  • Popis zboží
Krásný oboustranný komplet do kočárku MINKY značky Duetbaby.Komplet obsahuje polštářek a peřinku a je vyroben z kombinace extra hebkého mikrovláknového plyše typu MINKYs 3D strukturou abavlněné tkaniny s potištěným vzorem. Peřinka je zateplená výplní z dutého vlákna. Polštářek je plochý, tak aby byl vhodný pro použití již pro ta nejmenší miminka, lemovaný ozdobným volánkem, a je rovněž vyplněn dutým vláknem.

Kombinace 2 typů materiálu (hřejivého plyše a bavlny) - umožňuje přizpůsobit použití deky měnícímu se počasí a teplotě během dne. Při chladnějším počasí přikryjte miminko plyšovou stranou "dospod" - bude jej příjemně hřát, při slunečném dni a při teplejším počasí přikryjte miminkou bavlněnou stranou "dospod" - deka bude miminko hřát, avšak ne tolik, aby se pod ní zbytečně potilo.

Materiál povrch: bavlněná tkanina - 100% bavlna / plyš minky - 100% polyester.
Materiál výplň: 100% polyester (duté vlákno).
Rozměr deky: 63x73cm (+/-3%). Rozměr polštářku: 24x27cm (+ ozdobný volánek).
  • 23. 6. 2020, 9:23

  • Zobrazení

    33

  • Oblíbené

    1

Kategorie