Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 8 návštěvníků)

Zastavení zvracení

0.0
Zastavení zvracení

Postup

4 letý syn při střevní chřipce zvracel 18 hodin. Studené nápoje a cucání kostky ledu dle doporučení lékaře neměli žádný výsledek. Pak mi známá řekla, že jí lékařka pro dítě doporučila dát kousek kynedrilu. Ten doma nemám, tak jsem mu dala vycucat 2 tabletky Cocculine, homeopatika proti zvracení a autě. Pomohlo to jako mávnutím kouzelného proutku. 15 minut po vycucání jsem mu dala trošku napít minerálky a zvracení se nevrátilo. Třeba někomu taky pomůže.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Zrušený účet 1. 2. 2018, 12:00
Neviem či by to pomohlo aj pri črevnej chrípke...ale mám odskúšané, že na zvracanie pomôže obyčajná kocka slepačieho bujónu, ktorú trošku povaríte vo vode alebo len rozpustíte v horúcej prevarenej vode. Stačí pár lyžičiek a je po zvracaní. Zatiaľ mi to vždy zabralo. Tak možno to niekomu pomôže tiež.
pavla123 20. 3. 2017, 17:25
Po 18 hodinách zvracení? To si děláte srandu? Měl být dávno v nemocnici!!!!
Honicka 26. 3. 2017, 13:26
@pavla123 U lékaře jsem s ním samozřejmě byla. Poslal nás domů s tím ,že je to střevní chřipka, že to teď řádí, a že mu mám dávat po lžičkách studenou minerálku s glukopurem. K tomu poučení jak hlídat, jestli už není dehydratovaný. Mimochodem zvracel pak ještě týden, třeba jednou až dvakrát denně. Dle lékaře to bylo v pořádku. ???
dluhoschci 8. 2. 2017, 11:23
Neumím si představit nechat dítě zvracet 18hodin. Syn na to trpí, když začne zvracet nepomáhá čaj po lžičkách coca cola ani led. Jezdíme na pohotovost na injekci, minule nepomohla ani injekce. Nechali si ho v nemocnici 3 dny na kapačkách. A to zvracel pouze pár hodin.
novackova 7. 2. 2017, 13:08
(Y) (Y) (Y) (F)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie