Zobrazit přihlášovací formulář

Ruční práce

Přidat návod
(návod si oblíbilo 9 návštěvníků)

Sněhulák - postavičky z korálků

0.0
Sněhulák - postavičky z korálků

Postup

Pěkný dobrý den,
přidávám další várku korálkových zvířátek. Tahle činnost bývá oblíbená u dětí kolem 10 let, tedy aspoň dříve :) Můžete je použít jako přívěsek, náušnice, brož či jen tak na ozdobu.
Prosím, buďte benevolentní k návodům, jsou již nějaký ten rok staré a odpovídají tehdejšímu mému věku :) Bohužel fotky zvířátek nemám, ale není problém, když si do googlu obrázky zadáte "zvířátko" z korálků a ono vám to jistě něco najde.

Nějakých osobních poznámek si nemusíte všímat, ale mohou pomoci.

Doporučuji si předlohu buď vytisknout, nebo ještě lépe najet myší na obrázek, zmáčknout pravé tlačítko myši, zvolit volbu "uložit jako" a pak si to v nějakém prohlížeči otevřít a zvětšit.

Předpokládám, že už jste nějaké to zvířátko tvořili a víte, jak na to. Kdyby ne, v mých návodech mám postup na korálkového hada, můžete se mrknout, v čem vůbec technika spočívá.

U některých zvířátek mohou dělat problém bodliny, hříva nebo nohy. Budu se snažit to u obrázků rozepsat, ale když to nebude jasné, neváhejte mě kontaktovat, pokud budu moci, zkusím dofotit postup.

Mám k dispozici ještě spoustu návodů, stačí jen říct a vložím.

Komu se to bude zdát jako naprostá ptákovina, nechť se prosím zdrží svých komentářů, ale budete-li přesto mít neodvratnou touhu vypustit jed, klidně ho do komentářů mrskněte :)

Pěkný den všem.

Sněhulák je moc hezký, doporučuji jen udělat šálu dodatečně z drátku a zakroutit ji :)

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

EvaRiedlova 3. 6. 2013, 18:01
další návod by se hodil díky
Grazziela-Design 13. 2. 2013, 18:41
náhodou je to moc pěkné :-)
Ťapička 16. 2. 2013, 11:37
@Grazziela-Design (F) (F) (F) (L) (L) (L)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie