Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbil jeden návštěvník)

Skvrny od boruvek

0.0
Skvrny od boruvek

Postup

Neuveritelne,ale pustily mi skvrny od boruvek.Diky persilu expert na bile pradlo.Pradlo namocte do koncentrovane lazne,asi tak pul bezne praci davky a ponechte 24 hod.Diky tomu,ze jsem na to zapomnela jsou skvrny pryc.I kdyz tenhle prasek nemam rada kvuli jeho vuni,timto me potesil.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

muscadet 19. 5. 2013, 8:12
Na skvrny od borůvek stačí bílý jogurt. Nejlépe ten "aktivní", prostě kvalitní s velkým procentem jogurtové kultury, na postižené místo ho nanesete a necháte působit (nám stačila 1/2 hodina). Jogurt vytáhl úplně všechno, pak jsem vyprala v obyč prášku a bylo po problému.
janinka012 14. 5. 2013, 8:41
Hezký den, já používám na praní gelové tablety Persil Duo Caps (na bílé, na barevné jsem nezskoušela) + přidávám trošku odstraňovače Ariel na bílé nebo barevné...ne pokaždé). Ale vždy vše doperu klasicky v pračce. A je fuk jestli to jsou borůvky nebo jahody. Persil Duo Caps opravdu doporučuju, mám malou holčičku a tak je dost často jídlo po celém oblečení, a je pravda, že máme stále vše čisté a to i bílé brindáčky. Nehci dělat reklamu ale jsem fakt spokojená. (F) (F) |:o) |:o) (L) (L) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) (hello) (hello) (hello) (hello)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie