Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 6 návštěvníků)

Mobilní dřevník

0.0
Mobilní dřevník

Postup

Pořád jsem přemýšlela kam s dřívím...dvoreček mám jako dlaň a na stálo mít někde nahrnutý dřevo...to se mi moc nechtělo . Tak mě napadl nápad a vyndali jsme z 1000litrové nádrže - co se používá na vodu - plastový zásobník a kostru jsme postavili pod houpačku - tím pádem jsem získala zastřešení nad DŘEVNÍKEM ,o)
dřevo se mi nikde nehroutí a nekutálí - narovnat ho do káči prostě neumím.. to se klidně přiznám - a až se zima zeptá.....
Na jaře hodíme klec do tranďáka a odvezeme na zahradu ať tam slouží k původnímu záměru :o)

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

123Anezka 13. 10. 2017, 10:25
To je naprosto výborný nápad, paní Jano! V zimě nádrž není potřeba, tak se klec využije jako dřevník. My jsme si tedy domů už pořídili tento https://altany-vysinka.cz/stylovy-dreveny-drevnik dřevěný dřevník, ale určitě to manželovi navrhnu na chatu, kde kostku máme na zalití záhonků (clamp)
Michellinka 3. 10. 2013, 23:14
*-) A jak to dřevo vyndáváte? Já teda taky hledám způsob, kam uložit dřevo, ale tohle mi přijde dost nepraktický... Nebo to pak vyklopíte a celé přeskládáte někam jinam?
janina74 4. 10. 2013, 7:29
@Michellinka normálně to vytáhnu skrz mříž. ty oka jsou velký dost :-)
Michellinka 4. 10. 2013, 9:07
@janina74 Jak jsem to zkoumala blíž, tak vy máte menší kusy dřeva +o( Mně by asi kleplo, než bych ty naše špalíky protáhla skrz :-S ,-) Jdu hledat dál! (F)
janina74 4. 10. 2013, 18:19
@Michellinka ,-) tak ve vašem případě bych tu klec hodila na bok...brala byste si to jako ze skříně :-) níkde by se to nekutálelo...kusy by mohli být velký jako blázen a jako bonus byste to mohla vyhnat "vo štok" alias dvě klece na sobě (cigo)
Michellinka 4. 10. 2013, 21:33
@janina74 ,-) A štafle k tomu, abych do toho patra dosáhla! (Y) ,-) Moje mamka jeden rok naskládala dřevo do kruhu - to bylo bezva, ale já bych to určitě nezvládla. Při prvním větším větru by se mi to určitě celý zhroutilo +o( Zatím to skládáme za barák, ale nemáme zatím pořádné zásoby, které musíme udělat, protože suché dřevo v lese došlo. A mám strach, aby barák za tím dřevem nezačal plesnivět (i když ho samozřejmě neskládáme tak, aby bylo o barák opřený) +o(
Brůs 3. 10. 2013, 23:20
@Michellinka mám pocit, že ty díry jsou dost velký na to, abys polínko vyndala
Michellinka 4. 10. 2013, 9:05
@Brůs My jsme tu nádrž měli taky, ale myslím, že budu muset dál hledat způsob, kam se dřevem, protože my máme ty kusy dřeva asi větší +o( Když se dívám blíž, tak tady je ten špalek sekaný na víc jak čtvrtky a my to štípeme jen na půl, aby to v kotli dýl vydrželo :-S Ach jo, ještě že je za barákem dost místa. Ale taky bych to chtěla mít nějak líp uspořádaný.
janina74 4. 10. 2013, 7:30
@Brůs přesně tak :-)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie