Zobrazit přihlášovací formulář

Háčkování

Přidat návod
(návod si oblíbilo 7 návštěvníků)

vzorek6

0.0
vzorek6

Postup

šikulky mám tu po babičce knížku se soustou vzorečků, já bouhužel podle těchto nákresů háčkovat neumím, ale třeba se to některé z Vás hodí. Mohu jich nafoti i více :o))

nákres

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Zrušený účet 27. 4. 2011, 9:57
Mám prosím zájem o další vzorečky, pokud jsou tak krásné jako tento.... klidně i do vzkazu, nebo na mail....
t.pernickova 8. 5. 2011, 13:30
@ komplet celou knížku jsem nafotila a mám v návodech, víc tam toh opravdu není (L)
Zrušený účet 12. 5. 2011, 9:25
@t.pernickova našla jsem, děkuji, je to všechno super |:o)
Zrušený účet 27. 4. 2011, 9:56
začnete 5 ok do kroužku, 1. ř. 7 ok, 3 sháčkované 3x nahozené sloupky do stejného místa, 6 ok, 1 kr. sl., 6 kr. sl., 3 sháčkované 3x nahozené sloupky do stejného místa, 6 od, 1 kr. sl., zopakujeme ještě 2x. Získáme to co vidíme ve středu obrázku, takovou jakože kytku se 4 lístečky, ukončíme přízi, začneme znovu v bodě A, ukazuje tam šipka. A jedeme dle nákresu 6 ok, 3 sháčkované 3x nahozené sloupky, 6 ok, v podstatě pospojujeme ty 4 vrcholy, vždycky mezi každými dvěma vrcholy budou 2 ty pecičky. A jsme zpět tam, kde jsme začli řadu. Začneme 3. řadu. Píchneme háček mezi dvě pecičky předchozí řady v místě kde jsme tu přechozí řadu začínali ( a trefíme se proti vrcholku lístku z první řady, tím dostaneme vlastně zase 4 lístečkovou kytičku) a háčkujeme 6 ok, 3 sháčkované 3x nahozené sloupky 6 ok a máme tedy první pecičku, to je přesně ta, co u ní je napsaná na obrázku trojka. Potom se podívejte na obrázek od trojky směrem k levému hornímu rohu a uháčkujeme ty dvě pecičky co jsou mezi trojkou a dvojkou, takže jsme u čísla 2 co je na obrázku, tu druhou pecičku co háčkujeme, ale napojíme do středu mezi pecičky té předchozí řady, protože musíme ještě uháčkovat to co jde až do toho rohu na obrázku.... tady se musíte dívat na obrázek a sledovat v podstatě tu vlnovku, jak jsou ty pecičky propojené.... Já t oneháčkovala, jen koukám na ten rozpis.. a na obrázek, jak je to napojené... v podstatě se vám pořád dělají ty základní 4 lístečky té první kytičky.... Vypadá to děsně složitě, ale složité to nebude, jen co ukáčkujete první a druhou řadu, tak si myslím, že vás povede práce i obrázky. Víc poradit neumím, ale snad vám to pomůže alespoň v začátku.
Viko 27. 4. 2011, 9:20
To je nádhera,nenašla byjste i návod.Mě by se to moc líbilo ale nevím pořád jak na to.Jsem zvyklá na návod.Prosím mrkněte,byla bych moc ráda p.Terezko (F) (F) (F)
t.pernickova 8. 5. 2011, 13:31
@Viko bohužel všechny jsou jen nákresem :´( (L)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie