Zobrazit přihlášovací formulář

Aktivity s dětmi

Přidat návod
(návod si oblíbilo 14 návštěvníků)

Kytička pro maminku

0.0
Kytička pro maminku

Postup

Potřebujeme barevný vlnitý papír, ruličku od papírových utěrek, či od igelitových tašek ze supermaketu, zelený barevný papír, lepidlo /Kores a Herkules/, větší víčko od Pet lahve, kousek toal. papíru, nůžky.

Z barevného vlnitého papíru vystřihneme kytičku, zelený papír ustřihneme na polovinu, tu podélně z obou stran natřeme lepidlem a ruličku do něj zabalíme, zalepíme, a tak nám vznikne stonek kytičky. Z druhé poloviny vystřihneme lístečky a nalepíme je zezadu na stonek. Víčko od Pet láhve zakápneme Herkulesem a vložíme do něj zmačkaný toaletní papír tak, aby bylo víčko zcela vyplněno, ale aby toal. papír nepřečníval. Toaletní papír potřeme Herkulesem a víčko přitiskneme do středu květu. Stonek po obvodu ruličky potřeme lepidlem a přimáčkneme zespodu na květ a držíme tak dlouho, až se květ přilepí. Nakonec vložíme do spodní části stonku stočené přáníčko pro maminku.

Pomůcky pro výrobu kytičky.

Zelený barevný papír ustřihneme na 2 poloviny.

Polovinu papíru podélně z obou stran potřeme lepidlem a roličku do něj zabalíme a slepíme, vznikne nám stonek kytičky.

Ze zbylého zeleného papíru vystřihneme lístečky a přilepíme je zezadu na stonek.

Stonek s lístečky.

Víčko od pet láhve zakápneme Herkulem a zcela vyplníme kouskem toal. papíru, uhladíme po stranách, nesmí přečnívat, opět potřeme lepidlem a přimáčkneme do středu květiny.

Obvod stonku potřeme bohatě lepidlem a kytičku na něj přimáčkneme a chvíli podržíme, než se slepí.

Nakonec vsuneme do roličky stočené přáníčko pro maminku.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

petraf 18. 5. 2011, 23:01
Krasny, recyklovatelny napad! Stocene pranicko pro mamku v kyticce je super tresnicka, me by se to libilo moc. (Y) Libusko, moc Vas zdravim (L).

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie