Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 74 návštěvníků)

míry a váhy do kuchyně

0.0
míry a váhy do kuchyně

Postup

• Kávová lžička rovná
4 g hrubé mouky, 4 g hladké mouky, 3 g krupice, 7 g solamylu, 6 g cukru krupice,
3 g cukru moučky, 8 g soli, 9 g máku, 5 g sádla, másla nebo tuku, 5 g oleje, 4 g
vody, 5 g mléka, 18 g medu, 3 g mleté kávy nebo15 g marmelády.

• Kávová lžička vrchovatá
7 g hrubé mouky, 8 g hladké mouky, 7 g krupice, 11 g solamylu, 10 g cukru
krupice, 8 g cukru moučky, 9 g soli nebo 15 g sádla, másla či tuku.



• Polévková lžíce rovná
11 g hrubé mouky, 10 g hladké mouky, 10 g krupice, 5 g ovesných vloček, 20 g
rýže, 15 g solamylu, 12 g cukru krupice, 12 g cukru moučky, 20 g soli, 17 g
máku, 15 g sádla, másla nebo tuku, 11 g oleje, 17 g vody, 18 g mléka, 36 g medu,
6 g mleté kávy nebo 35 g marmelády.

• Polévková lžíce vrchovatá
20 g hrubé mouky, 25 g hladké mouky, 22 g krupice, 10 g ovesných vloček, 30 g
rýže, 30 g solamylu, 25 g cukru krupice, 25 g cukru moučky, 30 g soli nebo 30 g
sádla, másla či tuku.

• Hrnek o obsahu 250 ml
Je to třeba 170 g hrubé mouky, 135 g hladké mouky, 170 g krupice, 100 g ovesných
vloček, 250 g rýže, 145 g máku, 250 g sádla, másla nebo tuku, 230 g oleje, 245 g
vody, 250 g mléka nebo 380 g marmelády.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie