Zobrazit přihlášovací formulář

Podmínky soutěže o Emušáky

 

Soutěž na Mimibazar.cz o 8 sad „Emušáci – Ferda a jeho mouchy“ (kniha o emocích) a 8 sad „Emušáci – Pája a bleší cirkus“ (kniha o sourozencích pro sourozence).

 

Soutěž probíhá na www.mimibazar.cz v období od 11. 12. 2020 do 18. 12. 2020. Vyhraje 16 soutěžících, kteří správně odpovědí na soutěžní otázku, a budou vylosováni.

 

Svou odpověď posílají soutěžící prostřednictvím online formuláře, ve kterém se vyplní:

 

Odpověď na otázku, jméno a příjmení, adresu, e-mailová adresa.

 

Příklad: ZLÍNSKÉM KRAJI, JANA NOVAKOVA, PRAZSKA 12 OLOMOUC 77900, JANA.NOVAKOVA@XYZMAIL.CZ.

 

Přesné znění soutěžní otázky a varianty odpovědí na soutěžní otázku budou zveřejněné na www.mimibazar.cz.

 

Čas pro příjem odpovědí na soutěžní otázku je od 0:00 prvního soutěžního dne do 24:00 posledního soutěžního dne. Soutěž organizuje CZECH NEWS CENTER a.s., infolinka 296 363 199 (po-pá 8-16 hod.)

 

Organizátor vylosuje 16 výherců níže uvedených cen.

 

Ceny: 8 sad „Emušáci – Ferda a jeho mouchy“ (kniha o emocích) a 8 sad „Emušáci – Pája a bleší cirkus“ (kniha o sourozencích pro sourozence).

 

 

Pro každého výherce: 1 sada Emušáků.

 

 

Výherci budou zveřejněni na webových stránkách www.mimibazar.cz nejpozději do 23. 12. 2020. Výhra bude výherci zaslána nejpozději do 30 dnů od zveřejnění výherce v seznamu výherců, a to na adresu uvedenou výhercem v kontaktním formuláři. Pokud si výherce nevyzvedne výhru a ta tak bude zaslána zpět společnosti CZECH NEWS CENTER a.s. (tedy nebude doručena), bude si moci výherce vyzvednout výhru po předchozí domluvě s paní Gabrielou Martinčekovou (email: gabriela.martincekova@cncenter.cz) na adrese sídla společnosti CZECH NEWS CENTER a.s., Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, a to do 60 dnů od zveřejnění výherce v seznamu výherců v příslušném periodiku, v němž byla daná soutěž uveřejněna. Pokud si výherce nevyzvedne výhru ani v tomto dodatečném termínu propadá výhra ve prospěch společnosti CZECH NEWS CENTER a.s.

 

Pro stanovení doby doručení odpovědi je rozhodující čas odeslání vyplněného formuláře do systému pro příjem odpovědí. Do soutěže budou zařazeny všechny odpovědi z formuláře obsahující správnou odpověď, které došly nejpozději do uzávěrky soutěže. Každý účastník soutěže může soutěžit pouze pod jedním e-mailem, pod kterým lze do soutěže zaslat maximálně 1 odpověď, a účastník soutěže může obsadit pouze jedno výherní pořadí v  dané hře. V případě, že by účastník soutěže soutěžil v rozporu s pravidly ze dvou či více e-mailových adres či pro dosažení výherní pozice z jedné e-mailové adresy překročí limit 1 odpovědi z formuláře v dané hře,bude zohledněna odpověď z formuláře, která byla doručena jako první a na ostatní odpovědi z formuláře nebude brán zřetel.

Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s doručovací adresou v České republice, starší 18 let. Organizátor neodpovídá za nedoručení odpovědi z formuláře. Účastí v soutěži – tzn. odesláním odpovědi z formuláře organizátorovi akceptuje soutěžící tato pravidla soutěže a zavazuje se je dodržovat. Účastí ve hře dále každý účastník soutěže bere na vědomí, že jeho jméno, bydliště (město) mohou být publikovány na www.mimibazar.cz v případě získání výhry.

 

Organizátor bude zpracovávat tyto osobní údaje účastníků soutěže: jméno, příjmení, adresu, e-mail, odpověď na soutěžní otázku, čas doručení odpovědi z formuláře, údaje týkající se případně získané výhry. Informace o zpracování osobních údajů je dostupná zde.

 

Hra je pořádána v souladu s ustanovením § 2881 občanského zákoníku. Organizátor si vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné. Pokud Organizátor zjistí, že došlo k porušení pravidel soutěže a soutěžící převzal výhru neoprávněně, je takový soutěžící povinný tuto výhru vrátit. Organizátor si rovněž vyhrazuje právo změnit nebo doplnit pravidla hry či hru předčasně ukončit. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti CZECH NEWS CENTER a.s. a osoby jim blízké ve smyslu ust. § 22 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku.

 

V Praze 30. 11. 2020

 

Kategorie