Zobrazit přihlášovací formulář

Pravidla diskusí

Pravidla diskusí

Z důvodu opakovaného řešení sporů a hádek v diskusích jsme připravili následující pravidla pro diskuse. Tyto podmínky se týkají všech diskusí umístěných na serveru mimimibazar.cz i mimiaukce.cz V případě porušení těchto pravidel budou nežádoucí příspěvky smazány nebo upraveny a jejich autor může mít přispívání do diskusí omezeno, případně zcela zablokováno.

Do diskusí je zakázáno vkládat příspěvky:
- s komerčním podtextem, reklamou a nebo spamem
- urážející nebo napadající ostatní účastníky diskuse
- obsahující vulgarismy a nadávky
- které jakkoliv porušují platné zákony ČR
- vědomě obsahující zavádějící nebo nepravdivé informace a poškozují jiného uživatele nebo provozovatele
- obsahující text porušující autorská práva (např. text zkopírovaný z jiných stránek), pokud je takový text vkládán, doporučujeme u takového příspěvku vložit zdroj.
- snažící se manipulovat ostatní diskutující, například vystupování pod více uživatelskými jmény, diskutování sám se sebou pod jinou registrací aj.
- obsahující odkazy na stránky či videa, kde by mohl být umístěn obsah porušující jakékoliv platné zákony ČR.


Další pravidla a doporučení
(při opakovaném porušení těchto pravidel může dojít k zablokování přístupu do diskuse)

 - nezapomeňte, že Internet je veřejné médium, tudíž si dobře rozmyslete, které osobní informace zveřejnujete. Toto upozornění se týká hlavně na uveřejňování cizích osobních údajů.
- nepište název nebo text příspěvku kapitálkami (velkými písmeny)
- nepište příspěvky bez informační hodnoty (např. příspěvky obsahující pouze smajlíky apod.)
- pro osobní komunikaci využívejte vždy soukromé zprávy případně mail místo diskuse - diskusní téma by nemělo mít povahu chatu a rámcově by se mělo týkat názvu tématu. Toto doporučení se netýká takzvaných "uzavřených" diskusí skupiny uživatelů spojující dané téma diskuse.
- na provokace od ostatních diskutujících nereagujte, ale pouze upozorněte administrátora diskuse, diskuse se pak zbytečně nevyhrocuje
- do příspěvků nevkládejte svůj e-mail nebo telefon, zaregistrujte se a tyto údaje vložte na svůj osobní profil
- technické dotazy, dotazy na administrátory, požadavky na nové funkce a podobné otázky patří do diskuse Dotazy s adminy. Své dotazy se snažte psát co nejvíc stručně a nepište do diskusí opakovaně příspěvky, které před Vámi napsal již jiný uživatel upozorňující např. na nefunkčnost některé části stránek.
- žádosti o hlasy do soutěží, nebo žádosti o body vkládejte jen do diskuse, která je k tomu určena " Soutěže, kódy, body"

Porušení pravidel diskuse
- v případě mírného nebo prvního porušení pravidel bude diskuse nebo příspěvek administrátorem přesunut, upraven nebo smazán
- při opakovaném porušení pravidel je uživatel upozorněn administrátorem diskuse a diskuse nebo příspěvěk je upraven nebo diskuse smazána
- při dalším porušení pravidel je uživateli zablokován dočasně přístup, po týdnu lze mailem u administrátora zažádat o odblokování přístupu
- při opakovaném porušování pravidel diskuse je přístup do diskuse trvale zablokován (k trvalému zablokování přístupu může administrátor přistoupit také při zvláště hrubém porušení pravidel diskuse)


Závěrečné ustanovení

- uživatel, který napíše svůj příspěvěk souhlasí s těmito pravidly a je povinen se jimi řídit. Je v zájmu uživatele si tyto podmínky před napsáním příspěvku přečíst a řídit se těmito pokyny.
- uživatel nemá nárok na smazání již vložených diskusních příspěvků.
- provozovatel serveru nenese odpovědnost za diskusní příspěvky uživatelů

 

Datum poslední změny : 6.2.2010

Kategorie