Zobrazit přihlášovací formulář

Nový vzhled Mimibazaru

Zdravíme všechny,

spustili jsme jednu ze zásadních úprav Mimibazaru a to je nový vzhled detailu zboží. Velmi děkujeme všem, kteří nám jej pomohli doladit prostřednictvím testování a dotazníků. Jsme rádi, že i nadále chcete vytvářet Mimibazar s námi. Nový vzhled byl vítaný 73% respondentů, to nás přesvědčilo o tom, že jdeme správným směrem.

Možná bude pro některé uživatele trochu náročnější přijmout změnu, ale jsme si jisti, že tato úprava bude velmi pozitivně vnímána novými uživateli, uživateli mobilních zařízení, pro které byl dosud Mimibazar nedostupný a nesrozumitelný. Mimibazar má nyní silnou oporu také v médiiích, kde právě Vaši inzerci nabízíme čtenářům Blesk.cz, Maminka.cz, E15 a dalších webů s vysokou návštěvností.

 

Nový detail zboží je zpracován tak, aby bylo zboží dobře dohledatelné pomocí vyhledavacích služeb jako Google apod. Snažíme se úpravy provádět postupně, abyste měli dostatek prostoru zvyknout si na ně, abychom mohli případné nedostatky zpracovat v aktivní spolupráci s vámi tak, aby se na Mimibazaru cítili dobře jak naši stávající uživatelé, tak ti nově příchozí.

Chceme, aby Mimibazar byl tím nejlepším místem pro prodej Vašeho zboží, ale zároveň místem, kde nově příchozí uživatelé jednoduše a snadno nakoupí Vaše zboží.

 

Děkujeme vám!

 

Kategorie