Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Alex D. (alex83) ID 100326
mimibazar.cz/alex83
Oblast: Brno
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 12.12.2007
Naposledy: 16.12.2021 18:49
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 190
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky a uživatelky mimibazaru:)

Vítám Vás a jsem velice ráda, jestli se Vám moje věcičky líbí:)jsou to ty nej kousky z obchodů, co jsem našla:)

Předem Vám přeji kráááásné Vánoce a celé svátky at jsou pro Vás harmonické plné pohody, štěstí a lásky :)))

Vánoční info :)
je toho ted strašně moooc, tak děkuji za strpení a pevné nervy:))

Ad Vánoce - balicky posilané klas.obyč.poštou jsou v česku ode mne na celnici za 6-12 dní.Pak už záleží jen na celnících jak budou schopní, což já nikdy neovlivním a ani nevím..
.Min.rok jsem posílala balíčky do 12.12. Nektere došly do Vánoc, jiné až za měsíc. Absolutně nevím podle jakého kriteria tam balíčky rozdělují.


Balíčky pojištěné jdou do česka 1-10 dnů, podle toho jak drahé pojištěné doručení zvolíte.Tady ale platí stejná situace s celnicí. Takže nebokážu v tomto období přesně říct. Měly by balíčky dojít v čas, ale jak jsem psala, záleží na celnici..Tudíž garantuji v tomto rozmezí dnů doručení do česka na celnici, dál až do domu záleží opravdu na poště, proto pozdní doručení balíčku negarantuji vrácením peněz..díky za pochopení..:)
Garantuji pouze u pojištěných vrácení částky na kterou je balíček pojištěný, při ztrátě balíčku. Ted nově na poště udělali to, že pojištění je na 75 dol, když je pojištění na vyšší částku musí se doplácet.. Pojištění na vyšší částku je na žádost zákayníka:)

Někdy se stane že balíček pozdrží, nevím proč, na to mi tam Bohužel nikdo nedokáže odpovědět, je s nimi šílená komunikace..:(
A stejné je to i se clem a dph, na stejně oceněný balíček jednou dají dph a jindy na tři další stejné nedají, takže absolutně nevím podle čeho se rozhodují..:)
Každopádně rozhodnutí, zda poslat nebo ne je na Vás, teoreticky by to mělo dojít , když se to posílá do těch 14 dnů do Vánoc,prakticky, nevím..:)
Ale myslím, že za tak super ceny udělá dárek radost i jako novoroční:)
Kolem Vánoc chodím na poštu každý den, takže pošlu ihned po platbě, nebo poslání výpisu platbdy, které dostáváte při převodu, když mi do pošlete v příloze mohu také poslat:)
Ale jak jsem už napsala rozhodnutí o koupi je jen na Vás:)

V mých inzerátech nabízím buď nové zboží, které zasílám z USA, za vše se zaručuji že je originál z obchodů. A protože se pro Vás sanžím sehnat zboží za ty nej ceny, tak se snažím nakupovat ve finálních výprodejích, kde mi však zboží nevyreklamují.Tady to tak prostě je, že na zboží z discountu neposkytují záruku, tudíš bohužel ani já na toto zboží neposkytuji záruku,avšak na zboží, které není z finálních slev záruka je, info o tomto podám u každého zboží ráda každému na požádání:)) ale vše je pravé, žádný padělek!!!!!
Další mám nové či použité zboží z Itálie, kterého jsem se začala zbavovat při stěhování a které posílám z čr, proto ten rozdíl poštovného. V inzerátech vždy píši, zda zasílám z USA:)


Vzorečky - klas. vzorečky můžu poslat jako obyč.psaní, tam je cena pošty 20,-Kč,nenesu zodpovědnost za příp.ztrátu, je to posíláno jen v obálce, jako psaní!!nebo doporučeně s doručenkou, jako balíček a s podacím číslem, tam je to pojištěné:)



V hlavičce inzerátu je uvedené zda se jedná o nové zboží. Nabízím zboží od značek Guess, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, DKNY apod. pokud máte zájem o jiní značky, není problém se domluvit individuálně. Není problém sehnat věci od Victoria´s Secret , Adidas , Ann Taylor, Banana Republic, Benetton, Billabong, Columbia Sportswear , Converse, ESPRIT, Gap, Kenneth Cole, Levi´s, Nautica, Nike, O´Neill, Old Navy, Puma, DC, Ed Hardy, Quiksilver, Reebok, Samsonite, aj.



Ad Poštovné: Po špatných zkušenostech zboží nezasílám na dobírku. Z USA to ani nejde..
Nové či použité věci původem z Itálie jsou v ČR a poštovné je 80. Při odesílání více zboží je pošta jedna,tj.80,- + 10,- za každou věc. Poštovné se zdražovalo, takže když se posílá více věcí, nebo těžké věci, tak může být pošta vyšší.
U vzorečků je cena poštovného nízká, jelikož vzorečky posílám v normální obálce. Pokud by jste chtěli vzorečky poslat v bublinkové obálce nebo doporučeně, tak bude cena poštovného malinko vyšší.

Poštovné z USA je dražší. Náklady na odeslání jedné peněženky jsou cca 14 USD , za min rok zdražovali poštu 3x...Leteckou dopravou jde balíček do ČR cca 10 dnů. Je možnost odeslat zboží i lodní dopravou. Doručení do ČR trvá 2-3 měsíce a minimální hmotnost balíku je 9 kg a minimální cena cca 30USD.
Poštovné z USA do ČR je na váhu a rozměry , takže při koupi více zboží se bohužel na nižší poštovné nelze dostat. Vše je na individuální domluvě, ale poštovné je nastaveno tak, aby to vyšlo na danou věc. Zboží posílám po připsání peněz na účet. Doba doručení podle pošty trvá 6-10,v období svátkú až 21 dní, bohužel se už stalo, že se zaseklo buď na celnici, nebo na poště některého městského obvodu. Tohle bohužel nemůžu olivnit.Pokud by jste chtěli mít stoprocentní jistotu, ža balíček dojde do týdne, je lepší si zaplatit express doručení.
Obyč pošta není pojištěná a nedá se sledovat až k zákazníkovi.
Nyní, jak opět zdražili poštu:(tak udělali to, že na pokyn jde vyhledat i nepojištěný balíček kde se nachází, ale jen do té doby, než opustí USA
Takže za nepojištěné zásilky nemůžu brát zodpovědnost.




Používáme USPS - United States Postal Service
A/ LETECKY - 6 až 14pracovních dní - ceny uváděné u jednotlivého zboží v inzerci jsou nastaveny tímto typem přepravy. NEVÝHODOU je, že zásilka není pojištěná a proto pokud si vyberete tento způsob přepravy - NEMŮŽU NÉST ZODPOVĚDNOST za ztracené, nedoručené či poškozené zásilky !!!
B/ LETECKY - 5 až 10 pracovních dní - ceny přepravného s pojištěním do výše hodnoty zboží. Přejete-li si zásilku připojistit na vyšší částku, musíte mne předem informovat a ráda Vám poštovné přepočítám.

V současné době, od 1.4.2011 jsou hranice 2 a to takové, že zboží do 22 EURvč.pošty nebude podléhat clu a DPH, za zboží od 22 do 150 EUR se bude platit DPH 20% a hodnota nad 150 EUR bude podléhat jak clu tak DPH. Cenové hranice jsou vč.poštovného. Na Slovensku je tato hranice již zavedená. Případné DPH, nebo clo se bude platit až v česku při převzetí poště.Bohužel česká pošta nestíhá a nezvládá to, proto se může stát, že zásilky se zpozdí, je to tak u všech zásilek zasílaných z USA...
http://ekonomika.idnes.cz/u-zasilek-z-ciziny-cekejte-tyden-zpozdeni-posta-nestiha-napor-p67-/ekoakcie.aspx?c=A110413_101947_ekoakcie_fih



Ad Věci na objednávku: Spousta obchodů v USA nenabízí možnost zaslání do ČR. Můžete si vybrat jakékoliv zboží v e-shopu a já po domluvě a připsání příslušné ceny na účet zboží objednám a poté přepošlu na Vaši adresu do ČR. Poštovné bude ve výši jakou si účtuje americká pošta. Pokud má balík velkou hodnotu a chcete se vyhnout platbě DPH a cla, tak je možnost balík rozbalit a přebalit do více balíčků. Tyto úkony jsou již na individuální domluvě. Manipulační poplatek pro mě je cca 150-200kč/ks je v něm započítán můj čas, benzín a popř. obálky či krabice. Samozřejmě, pokud přijde 5 kšiltovek v jednom baličku a ten budu dál přeposílat, tak je to za jeden poplatek :-)
Když si objednáte některou z nabízených značek, já pojedu pro zboží a ono už třeba nebude v nabídce, tak Vám samozdřejmě bude vrácena celá částka..Obvykle se nestává, že něco není, ale přece jen někdy ano:)


Ad bižu-vše je bižuterie,např.Guess.. když je to ušlechtilý kov, tak píšu info:)
proto nenesu zodpovědnost za případné alergie,změnu baryv kovu atd..Stává se to asi jednomu člověku z 30 proaných kousků, což je problém dané osůbky-alergická reakce, jinak jsou věci v pohodě:)
Samozdřejmě nemůžu nést a nenesu zodpovědnost za alergickou reakci jakéhokoliv druhu, ž čehokoliv, at už to jsou krémíky, parfémy, bělící kosmetika, běliče na zuby... nákup ja volba každého:)
Ad spodní prádlo-z hygienických důvodů neberu zpět, ani plavečky:)
Děkuji za pochopení:)


Vaši objednávku beru jako závaznou, s níž souhlasíte s podmínkami prodeje.



Ad Platba: Peníze včetně poštovného zasílejte na č.ú. uvedeného v emailu ode mne, do informací pro příjemce napište za co je daná platba. Pokud budete platbu odesílat z jiného než Vašeho účtu, tak mi to prosím napište do zprávy pro příjemce také, je téměř nereálné dohledat za co jsou peníze, pokud tam je jiné jméno a není tam uvedeno za co daná platba je.


Ad clearance/likvidační výprodej : jsou to většinou věci z konečného výprodeje, aby uvolnily místo dalším věcem, nedají se rezervovat, tj, že je neodkládám a žádám vždy zákaznice o co nsjdřívější poslání peněz a poslání potvrzení o transakci, jinak je zboží k dispozici pro jiného zájemce:) Je to o tom, že z toho tak nějak nic nemám, ale dávám možnost zákanicím získat nějakou super věc za brutus penízky:)

Ad Reklamace: V případě, že zboží přijde poškozené, tak je potom na individuální domluvě jak proběhne výměna či vrácení peněz. Veškeré zboží před odesláním kontroluju! Takže , musím zaklepat, ale nestalo se mi že by bylo něco poškozené..
Co se týká reklamace, pokud Vám zboží nebude sedět , tak se pokuste zboží prodat dál. Dalo by se uvažovat o vrácení zboží, ale to by trvalo dlouho a já Vám nemůžu nabídnout více než 50% z ceny a náklady na dopravu zpět do USA by jste museli hradit Vy.
Pokud žádáte o vrácení peněz, tak budou vráceny, až se zboží vrátí nepoškozené a nepoužité zpět na adresu.



Pevně doufám, že budete i Vy patřit k řadě spokojených lidiček:)


Na jakékoliv dotazy ráda odpovím.


Takže ať se vám pěkně nakupuje:-)


Mějte se kráásně:-)

Hodnocení mne moc potěší:-)


Alex
Podmínky byly naposledy upraveny: 10.11.2013, 21:09
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu