Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Kateřina Fulínová (kakafuna) ID 111338
mimibazar.cz/kakafuna
Oblast: Tábor
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 11.2.2008
Naposledy: 6.4.2024 10:33
Aktualizace: 9.1.2021 16:01
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 251
VŠECHNY FOTOGRAFIE 311
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Obchodní podmínky

1. Úvodní ustanovení

1.1. Kupující zasláním objednávky stvrzuje, že souhlasí s těmito obchodními podmínkami a zejména že byl poučen o možnostech odstoupení od smlouvy ve lhůtě 14 dnů od převzetí zboží.

1.2. Níže uvedené obchodní podmínky platí pro nákup u prodejce kakafuna – Kateřina Fulínová IČ 74974327 se sídlem v Mladé Vožici prostřednictvím internetového obchodu www.mimibazar.cz/kakafuna. Obchodní podmínky stanovují a upřesňují základní práva a povinnosti prodávajícího i kupujícího. Práva a povinnosti zde neuvedené se řídí občanským zákoníkem.

2. Uzavření kupní smlouvy

2.1. Kupní smlouva vzniká v okamžiku odeslání objednávky kupujícím prodávajícímu.

2.2. Potvrzení objednávky provede prodávající. Kupující je o potvrzení informován e-mailovou zprávou na elektronickou adresu, kterou uvedl:

                a) při registrovaném nákupu v rámci své registrace na serveru www.mimibazar.cz,
                b) anebo při neregistrovaném nákupu v rámci formuláře s kontaktními údaji.

2.3. Prodávající si vyhrazuje právo objednávku nebo její část odmítnout.

2.4. Při požadavku změny charakteru objednaného zboží (barva, velikost, provedení) v doplňkové zprávě objednávky, nemusí prodávající na tuto změnu brát ohled. V takovém případě může objednávku odmítnout. Změnu charakteru zboží je možné předem domluvit s prodávajícím vnitřní poštou a vyrobit zboží podle přání kupujícího.

2.5. Vlastnosti objednaného zboží (barva, velikost, materiál) jsou uvedeny v popisu zboží, a to i při výrobě zboží na zakázku.

2.6. O přijetí platby a následném odeslání zboží je kupující informován e-mailovou zprávou na elektronickou adresu uvedenou dle těchto obchodních podmínek čl. 2.2. písm. a) nebo b).

3. Odstoupení od kupní smlouvy

3.1. Kupující má právo do 14 dnů od doručení zboží od kupní smlouvy odstoupit a zboží vrátit (a to i bez udání důvodu).

3.2. Kupující nemůže uplatnit právo na odstoupení od kupní smlouvy u výrobků, které byly upraveny dle jeho přání, anebo zhotoveny výhradně pro jeho osobu.

3.3. Kupující musí před vrácením zboží o tomto kroku informovat prodávajícího písemně (např. e-mailem).

3.4. Zboží musí být vráceno nepoškozené, bez zjevných vad způsobených užíváním a ve vhodném obalu, který zabrání možnému poškození zboží při přepravě. Prodejce má právo nedostatečně zabalenou či při přepravě poškozenou zásilku nepřevzít.

3.5. Při vrácení zboží zpět prodejci jej není možné zasílat na dobírku. Takto zaslané zboží nebude prodávajícím převzato.

3.6. Náklady na vrácení zboží zpět prodávajícímu hradí kupující.

3.7. Cena za vrácené zboží bude prodávajícím poukázána na účet kupujícího, ze kterého byla cena zboží hrazena při koupi, a to  nejdéle do 30 dnů od převzetí vráceného zboží.

4. Reklamace

4.1. Prodávající odpovídá za to, že dodané zboží nemá vady. Pokud se později ukáže, že zboží má nějakou vadu, má zákazník právo na výměnu nebo opravu. Není-li ani jedno z tohoto možné, lze odstoupit od smlouvy.

4.2. Prodávající může nabídnout při výskytu vady slevu z kupní ceny.

4.3. Ke každé objednávce je kupujícímu řádně vystavena papírová faktura, kterou kupující obdrží v zásilce společně se zbožím. Faktura slouží zároveň jako záruční list.

4.4. Záruka se nevztahuje na zboží, které je opotřebené jeho používáním či poškozeno nevhodným zacházením. Zákazník je po odeslání zboží informován, jak se o zboží starat.

5. Dodací podmínky

5.1. Platbu za objednané zboží poukáže kupující na bankovní účet prodávajícího v českých korunách. V případě kupujícího ze Slovenka je možné provést platbu v eurech na příslušný bankovní účet prodávajícího, dle instrukcí zaslaných e-mailovou zprávou automaticky po potvrzení objednávky kupujícím. Platbu lze také provést prostřednictvím služby dobírka u České pošty.

5.2. Prodávající odešle kupujícímu zboží nejpozději do 7 dnů po připsání platby na účet. V případě dobírky je objednané zboží odesláno zákazníkovi nepozději do 7 dnů od potvrzení objednávky.

5.3. Zboží je odesíláno Českou poštou – doporučeně nebo dobírkou - podle toho, jak si kupující při vytvoření kupní smlouvy zvolí.

6. Ochrana osobních údajů

6.1. Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje nakupujícího jsou považovány za důvěrné, budou použity pouze pro interní potřebu, nebudou zveřejněny, poskytnuty třetí osobě, či jinak zneužity.

Tyto obchodní podmínky jsou platné a účinné od 8. března 2018.

Fyzická osoba zapsána v Živnostenském rejstříku vedeném MěÚ Tábor č.j.: OŽ/4728/2009/Kr/3 od 03.09.2009.


Nejsem plátcem DPH.

V kategoriích Bazárek věcí po dceři/synovi, Bazárek ostatní a Těhotenské oblečení bazar se jedná o osobní prodej použitých věcí.
Podmínky byly naposledy upraveny: 8.3.2018, 15:00
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu