Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Aneta Š. (Andy.17) ID 130285
mimibazar.cz/andy17
Oblast: Rožnov pod Radhoštěm
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 26.4.2008
Naposledy: 3.12.2023 18:46
Aktualizace: 3.12.2023 18:46
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 4
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 545
VŠECHNY FOTOGRAFIE 4
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Zásilkovna 79,- standard do 5kg (50x40x30) a 119,- nadrozměrná do 10kg (70x50x30)
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milí zákazníčci,
vítáme Vás v našem bazárku.
Prosíme, dříve než si objednáte, čtěte pozorně naše podmínky prodeje.

PODMÍNKY PRODEJE PRO NOŠENÉ A POUŽÍVANÉ VĚCI
Nabízím k prodeji většinou nošené oblečení a použité věci po mojí dceři a mé rodině. Občas zde najdete i nové věci, které doma nevyužijeme, nebo nové oblečení, které nám velikostně nesedí.
- vždy se snažím nabízené zboží detailně popsat v inzerátu dle skutečného stavu (vady, fleky, stav opotřebení apod.)
- Vaši objednávku a dotazy se snažím zpracovat během 3-5 pracovních dnů. Pokud vám neodpovím ve všedních dnech, nezlobte se, prosím, jsem velmi pracovně vytížená, takže nejčastěji odpovídám o víkendu.
- věcičky z bazárku Vám na vyžádání ráda přeměřím (pokud míry nejsou uvedeny v rozměrech) V případě, že žádáte o rozměr či vznesete jiný dotaz na zboží či poštovné, toto neberu jako závaznou objednávku a zboží je i nadále nabízeno dalším zájemcům.
- první zájemce u dané fotografie neznamená, že zboží bude prodáno právě jemu. Někdy se stává, že si maminky o zboží píší do vzkazu nebo mám domluvený osobní odběr či komunikuji s potenciálními zákazníky jinak (např.přes FB) Obchod proběhne až po té, co vám zašlu podklady pro platbu. Do té doby je obchod otevřený. Proto se prosím na mě nezlobte, pokud vám věc neprodám, i když se vidíte jako "první zájemce".
- zboží nerezervuji, pouze přijímám závazné objednávky
Objednané zboží můžete stornovat do 24 hodin od potvrzení objednávky, a to zasláním zprávy na emailovou adresu: aneta.b@email.cz
- objednané zboží lze zaplatit pouze převodem na můj účet
- po zaslání podkladů k platbě, prosím, uhraďte zboží co nejdříve
- závazně objednané zboží mám pro Vás odloženo max.7dnů od zaslání podkladů k platbě. Pokud si věc bez upozornění neodeberete, píši Vám bohužel negativní hodnocení
- po připsání penízků na můj účet balíček doporučeně odesílám. Na poštu (Zásilkovnu) chodívám cca 1x týdně. Zasílám "pouze" DOPORUČENĚ, a proto prosím nežádejte o "obyčejné" poštovné. I když píšete, že zaslání bude na Vaše riziko, tak to riziko bych v tomto případě nesla já, protože vy budete mít v ruce potvrzení z banky, že jste zboží zaplatili, ale já, bohužel, doklad o odeslání zboží mít nebudu:( Děkuji za pochopení.
- výši poštovného a balného Vám zašlu společně s podklady k platbě. Pro přepravu balíčků využívám služeb Zásilkovny a České pošty. Ceny dopravného a balného najdete na konci těchto podmínek. Standardní doba pro doručení je 2-4 dny. Obchodní balík je doručen následující pracovní den.
- na dobírku nezasílám
- osobní odběr zboží pro maminky z Rožnova a okolí je možný
- o cenách a poštovném a balném NESMLOUVÁM, jsou pevně stanoveny
- věci pouze prodávám, NEVYMĚŇUJI za věci z jiných bazárků
- prosím, respektujte tyto podmínky. Na emaily, kde se vyžaduje sleva, obyčejné poštovné nebo nabízí výměna mnou prodávaných věcí za věci ostatních inzerentů, z časových důvodů NEREAGUJI. Děkuji za pochopení.

Kontaktní údaje:
email: aneta.b@email.cz
mobil: 775 671237

Zásilkovna: dopravné a balné 75,- Kč.

Česká pošta: dopravné a balné: (v dopravném jsou zahrnuty i moje náklady na benzín...jezdím na poštu autem, parkovné, obalový materiál)
1. 65 Kč ..............drobný nákup do 5cm výšky, do hodnoty zboží 800,- Kč (doručení 1-4 dny), max. váha 2kg, při objednání většího zboží Vám budou zaslány podklady k vyššímu poštovnému (120-180 Kč)

2. 120 - 180Kč ...............větší balík, nad 5cm výšky, 2kg - 20kg a hodnota vyšší než 800,- Kč (doručení 1-4dny)

3. 150,- Kč................Balík do ruky - pošta garantuje doručení do druhého pracovního dne (v případě, že na věcičky spěcháte), balík do 2kg.


Přejeme příjemné nákupování.
Anet a Ameli :-))

Upozornění: NEREGISTROVANÝM ZÁKAZNÍKŮM zasílám podklady pro platbu až poté, co mi zašlou svou adresu. Do 2dnů od zaslání podkladů vyžaduji informativní email o provedení platby (nejlépe avízo z banky). Zboží jim rezervuji maximálně 4 kalendářní dny od zaslání podkladů.
Podmínky byly naposledy upraveny: 29.8.2021, 10:50
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu